Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Напредување во висина и тежина 26.6.2012 22:59:51
Џесика
Дај бе кажете како да го ослабнам јас гудево, буцо е ептен, и не ми се допаѓа, сепак мислам подобро послабичко него дебелко.... за исхраната, не му се секирајте толку многу, внука ми порасна со смоки потопени со јогурт и сок за раставарање, и до ден денес на прти се брои колку пати настинала, а крвна слика секогаш најдобра од сите има, а малава, као напредна, јаде све, и пак онакво болежливо и нежно е
RE: Напредување во висина и тежина 27.6.2012 8:51:25
Mihaela 2010
Еве Џесика дај те на нас малку од килцата,ние слаби слаби,манекенка моја ке биде изгледа... Што викаш секое дете различно,на М крвната слика да не ја урочам е супер,ама нема нешто желба за јадење,све друго ке прави ама нема да јаде
RE: Напредување во висина и тежина 27.6.2012 10:41:36
AnnaMolly RR
Леле, Џесика! Сериозно мислиш дека е буцко Борјан?!
Супер си е детето! Филип е побумбар од него! Инаку, еве каков е нашиот напредок во тежина и висина.
Кога имаше 1 година имаше 12.480 грама, висина 80 сантиметри. Сега на 2 години има 15 килограми, а висина не знам колку, не го измерија. За една година неполни 3 килограми се поправил. Не знам дали е доволно тоа? Вака детето кој го видел знае какво буце е, ама некако малку ми се гледаат 3 килограми за цела година.
RE: Напредување во висина и тежина 27.6.2012 10:53:43
Felly RR
СУпер си се 3 кг АНамоли. И во календарот на детски развој јас гледав пишува во текот на втората година околу 3 кг. Матеа еве се поправила 3, 400. Сега кога видов дури и се изненадив. А пак ако гледам од 1,5 до 2,5 години - се поправила 2 кг.
RE: Напредување во висина и тежина 30.8.2012 9:04:51
Slagjana
2 години и 6 месеци - 14,3kg 93cm. Откако стагнираше неколку месеци во тежината, сега само за 2 месеци стави 1 kg. Сега знам дека пак ќе стагнира и не се секирам.
RE: Напредување во висина и тежина 12.7.2013 23:29:26
mosa
2 години и 11 месеци - висина 102 цм, тежина 18 кг
V ima 4 godini i 2 neseci visok e 102cm i 19 kg. sto mislite daa ne e malku ova a zenski>Inaku si jade se ne prebira hrana i jade ubavo i kolicinski.za toa ne smeam da se pozalam.
RE: Напредување во висина и тежина 31.8.2013 14:58:20
Bethany
Пред некој ден го мерев и вагата покажуваше 13,800. Висина не знам.
23 месеци + 12 дена
СЕга гледам погоре, пред месец дена имаше 13 кг. ама тоа сигурно беше после стомачен вирус, детето ми губи на килажа кога е болен. Ама после за месец дена пак врати.