Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Напредување во висина и тежина 3.12.2013 18:04:07
Bethany
Ј има 26 месеци, има 15 кг и 100 грама во пижами Висината не знам, демек се меривме ама тој кога застанува да се мери, застанува на прстите, да излезе уште повисок Ама онака одокативно мислам дека е просечна висина за таа возраст, дури и накај повисоките оди.
RE: Напредување во висина и тежина 28.5.2014 11:02:37
princessa
na skoro tri godinki ili potocnona 2 godini i 11 meseci koga bevme na pregled N imase 13 600grama i 96cm. Toa bese pred 2ipol meseci
RE: Напредување во висина и тежина 3.7.2014 23:38:37
Bethany
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany
Ј има 26 месеци, има 15 кг и 100 грама во пижами Висината не знам, демек се меривме ама тој кога застанува да се мери, застанува на прстите, да излезе уште повисок Ама онака одокативно мислам дека е просечна висина за таа возраст, дури и накај повисоките оди.
2 години и 9 месеци околу метар висок ( не знам точно пак, ама оди накај повисоките за возраста) и има 17 кг.
RE: Напредување во висина и тежина 4.7.2014 9:49:41
AnnaMolly RR
Пред еден месец баш го мереа кога бевме на вакцина. На полни 4 години има 19 килограми и висок е 106 сантиметри. На три години не знам колку беше висок, ама беше исто тежок 19 килограми.
Значи за една година не е поправен ни грам, ама пораснат е дефинитивно во висина, а јаде ли јаде, за тоа немам гајле.
RE: Напредување во висина и тежина 9.1.2016 14:00:50
marchi
stefan na nepolni 3 godini ima kolaza od 1kg a visina ne sme izmerile.e sega ke postavam prasanje kako gi merite decata vo visina?dali kako vo edna epizoda na masa i medo so linija na zid?? stefan ednas sakase taka da go izmeram ama vo toj moment bev zafatena.