Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Рингерајки деновиве се е во знакот на фудбалот... каква е ситуацијата кај вас... фудбалот е на прво место па потоа вие или сеуште го имате најважното место во неговите мисли и неговит живот...
А вие Рингерајци бидете искрени од машки аспект како ги гледате работите, дали бирате романтична прошетка во парк со жената/девојката или пиво, друштво и фудбал?
RE: Фудбалот или Жената/девојката? 14.6.2010 19:18:12
nadica
мм е еден од ретките мажи кои не се замара со гледање фудбал не дека воопшто не гледа ама не инсистира по секоја цена да гледа натпревар така да јас сум среќна жена
RE: Фудбалот или Жената/девојката? 14.6.2010 21:00:27
Тања РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica
мм е еден од ретките мажи кои не се замара со гледање фудбал не дека воопшто не гледа ама не инсистира по секоја цена да гледа натпревар така да јас сум среќна жена
Потпис
RE: Фудбалот или Жената/девојката? 14.6.2010 21:12:10
Julie1
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања
Потпис
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања
Потпис
Ах блазеси ви, ви завидувам... Јас на шала сега велам: Ќе прошетам деновиве да видам кое машко не гледа фудбал и воопшто не е заинтересиран и тој ќе биде вистинскиот за мене!
RE: Фудбалот или Жената/девојката? 14.6.2010 21:15:47
vezilka RR
Ах, кога станува збор за фудбалот..тогаш се друго се поместува едно скалило подолу..Мажле е опседнат со фудбал, и јас не му се лутам..секој има по некоја опсесија, а прошетката можеме да ја одложиме за друг пат, не е греда..
RE: Фудбалот или Жената/девојката? 14.6.2010 21:21:52
batko
ете јас како претставник на машкиот пол.има време за фудбал и за понежниот пол ако се има разбирање од двете страни..ете јас на пример гледам од време на време и наогам време за мојата љубена за прошетки ...
RE: Фудбалот или Жената/девојката? 14.6.2010 22:00:08
niki
Фудбалот на мажле мој му е прва, единствена, најголема и вечна љубов . Ех и бев љубоморна на таа љубов едно време, но сватив дека е залудно да трошам чувства за тоа и си најдов свои љубови кои ме исполнуваат додека тој ме изневерува со неа . Така си го најдовме својот мир и веќе не очекувам ако има фудбал да ме одбере мене за друштво и не само што не очекувам, туку и со нетрпение чекам да дојдат тие денови кога гледа фудбал, за да си посветам време на себе си и на она што јас го сакам. Да живее фудбалот
RE: Фудбалот или Жената/девојката? 14.6.2010 23:49:01
Gari68
Пред неколку години повеќе следев фудбал па и други спортски натпревари.Во последно време некако таа страст е многу опадната можеби поради кладилниците кои го уништија фудбалот па и спортот воопшто.Приквечер изнесуваме телевизор надвор но повеќе се гледа Горка љубов,Листопад и Бандини а фудбал само го ѕиркам резултатот.Па не се ни мислам дали да одберам да се прошетам со сопругата и ќерката отколку да гледам утакмица.
RE: Фудбалот или Жената/девојката? 15.6.2010 1:02:57
Snowhite RR
Гледа, но не е премногу опседант, така да заедно гледаме, најубво ми е кога ќе се собереме друштво и излегуваме во кафич каде има тв, а сега има во секој, порачуваме пиво, купуваме пуканки и гледаме фудбал, оваа година уште не сме почанале со такви излегувања
RE: Фудбалот или Жената/девојката? 15.6.2010 14:01:33
penelopa
И двајцата сме љубители на фудбал, кога има интересен дуел гледаме ама нешто посебно да се потресуваме и да мораме да ја гледаме секоја утакмица од светско НЕ
RE: Фудбалот или Жената/девојката? 16.6.2010 12:14:31
Viktori
не знам за вас, ама кај нас може и спротивно да е ако игра Аргентина и јас гледам фудбал така да дур трае светсково функционираме во 3ка и ич не сум љубоморна на втората