Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Jaс завршив Педагошки Факултет, одделенска настава,моментално сум на постдипломски на Филозофски (менаџмент во образованието),и не знам кога ќе го завршам, ме преплавија домашниве обврски...
jas se nadevam deka vo najskoro vreme ke bidam diplomiran sumarski inziner odnosno otsek Proektiranje i tehnologija na mebel i eneterier (vnatresno ureduvanje)
mozebi mojata rabota e najozboruvanata i najkritikuvanata rabota vo forumot.rabotam vo fondot za zdravstvo vo eden grad i mnogumi e zal koga gi citam vasite problemi vo vrska so paricnite nadomesotci
Rabotam kako profesorka po literatura vo sredno uciliste. Patem, zamoluvam nekoja od koleskite, gledam deka gi imam na forumov, da spodeli iskustvo okolu toa koga da se zamine na boleduvanje? Mnogu se plasam od virozi i zarazni bolesti...
jas imam sredno tekstilno i dve godini kurs po modeliranje i konstrukcija na oblekata mamicki jas sredno go zavrsiv so i dve godini kurs samo treba trud i volja rabotam vo konfekcija
jas se zapisav na fax, ama otkako ostanav bremena pauzirav.. sega zdravje boze, andreja ke ja pratam vo gradinka a jas ke prodolzam so fax, ke bide malku tesko, ama sto se saka se moze, ne se predavam :)