RE: Што сте по професија? (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

deluxe -> RE: Што сте по професија? (4.6.2014 23:19:48)

Учителка,невработена[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

Goddess* -> RE: Што сте по професија? (6.6.2014 9:23:01)

Vrabotena po struka - inzinjer za zashtita na zivotnata sredina.

nataly86 -> RE: Што сте по професија? (6.6.2014 11:28:30)

Дефектолог - невработен по струка

AneLav RR -> RE: Што сте по професија? (18.11.2014 12:06:14)

Стоматолог - моментално ги растам близнациве значи невработена( како и да е столицата ме чека)

caciana -> RE: Што сте по професија? (20.11.2014 23:36:17)

Dipl. Nutricionist koj seuste bara rabota

Ki4iko -> RE: Што сте по професија? (21.11.2014 11:39:07)

Јас сум фармацевтски техничар,а цел живот работам во своја сопствена фирма за лов и риболов и домашни миленици [sm=smiley1.gif]

scared RR -> RE: Што сте по професија? (21.11.2014 11:46:02)

Дипломиран економист, моментално невработена [sm=smiley13.gif]

tincule -> RE: Што сте по професија? (21.11.2014 21:39:04)

Ех јас сум смешки ама тоа ти е, Архитект за високо градба со сертификат плус за архитектонски визуализации, плус дипломирав и на Педагошки факултет како воспитувач, вработена како администратор на крај [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Моментално на трудничко. А многу си ги сакав овие две професии и се ашкав по секакви фирми во ова Скопјево едно 10 години за на крај да завршам администрација, ама кај нас така е може да бев во друга држава ќе си го работев ова негде сега [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Felly RR -> RE: Што сте по професија? (27.2.2015 17:31:06)

ИЗВОРНА ПОРАКА: lukajana

Neurotoxin јас читајки ги твоите постови имам впечаток дека работиш во аптека ако се лажам добро ама ако не се лажам добро е да се има таква особа меѓу нас посебно за трудниците кои имаат најголеми дилеми во врска со лековите

ИЗВОРНА ПОРАКА: Neurotoxin

Да, имам своја аптека, фармацевт сум, безрезервно тука сум за се што ви треба во однос на терапија [sm=smiley1.gif] секако и за се друго што знам и имам искусено [sm=smiley1.gif]

Сега знам каде ке бараме совет за лекови[sm=smiley36.gif]позз

Секако, специјалност ми се трудници, доилки и бебиња, без размислување, да ме прашате се што ве интересира, плус тоа сум мајка и личното искуство многу ми помага, од таму се водам. А и ви должам, кога бев трудна ве читав но не се осмелив да се регистрирам и да пишам, но сега од други причини едноставно ви се приклучив и ми е драго што сум дел од вас. [sm=smiley31.gif]

ИЗВОРНА ПОРАКА: bucko mal RR

Milo mi e sto ni se pridruzi,so zadovolstvo te citam [sm=smiley31.gif]

Секако, специјалност ми се трудници, доилки и бебиња, без размислување, да ме прашате се што ве интересира, плус тоа сум мајка и личното искуство многу ми помага, од таму се водам. А и ви должам, кога бев трудна ве читав но не се осмелив да се регистрирам и да пишам, но сега од други причини едноставно ви се приклучив и ми е драго што сум дел од вас. [sm=smiley31.gif]

kapina -> RE: Што сте по професија? (27.2.2015 19:27:15)

momentalno uzivam doma mm rabote i za mene

Felly RR -> RE: Што сте по професија? (27.2.2015 22:07:31)

Kapina, ќе те замолам да се придржуваш до темата.
Прашањето не е што работиш во моментот, туку што си по професија.
И потсетување за сите членови дека и за офтопикување следи 7-дневен бан, затоа ве молам почитувајте ги правилата.

Kvisko -> RE: Што сте по професија? (4.3.2015 12:19:56)

Психолог. Вработена по струка.

lukajana RR -> RE: Што сте по професија? (4.3.2015 18:05:00)

Дипломиран правник до скоро работев како шеф на маркет во еден ланец маркети што скоро пропадна и моментално сум невработена[sm=smiley1.gif]

lara36 -> RE: Што сте по професија? (3.4.2015 15:09:30)

hehehe interesna tema jas sum po struka avtoelektricar veruvale ili ne no nikogas ne sum rabotela toa momentalno nevrabotena

Hopeful RR -> RE: Што сте по професија? (3.4.2015 15:55:54)

Нешто сосема поинакво - дипломиран филолог по општа и компаративна книжевност, во моментот ја пишувам магистерската теза [sm=smiley1.gif] а што работам, тоа во друга тема [sm=smiley36.gif]

miana -> RE: Што сте по професија? (3.4.2015 16:00:23)

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Veterinaren tehicar i momentalno student na ekonomski nauki :)

И да се надоврзам по најново - Магистер по Безбедност и финансиска контрола :)

Snow Angel -> RE: Што сте по професија? (4.4.2015 19:10:47)

Дипломиран филолог

Страница: <<   < Претходна страница  5 6 7 8 [9]