Felly RR -> RE: Што сте по професија? (27.2.2015 17:31:06)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukajana Neurotoxin јас читајки ги твоите постови имам впечаток дека работиш во аптека ако се лажам добро ама ако не се лажам добро е да се има таква особа меѓу нас посебно за трудниците кои имаат најголеми дилеми во врска со лековите ИЗВОРНА ПОРАКА: Neurotoxin Да, имам своја аптека, фармацевт сум, безрезервно тука сум за се што ви треба во однос на терапија [sm=smiley1.gif] секако и за се друго што знам и имам искусено [sm=smiley1.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: lukajana Сега знам каде ке бараме совет за лекови[sm=smiley36.gif]позз ИЗВОРНА ПОРАКА: Neurotoxin ИЗВОРНА ПОРАКА: lukajana Сега знам каде ке бараме совет за лекови[sm=smiley36.gif]позз Секако, специјалност ми се трудници, доилки и бебиња, без размислување, да ме прашате се што ве интересира, плус тоа сум мајка и личното искуство многу ми помага, од таму се водам. А и ви должам, кога бев трудна ве читав но не се осмелив да се регистрирам и да пишам, но сега од други причини едноставно ви се приклучив и ми е драго што сум дел од вас. [sm=smiley31.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: bucko mal RR Milo mi e sto ni se pridruzi,so zadovolstvo te citam [sm=smiley31.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: Neurotoxin ИЗВОРНА ПОРАКА: lukajana Сега знам каде ке бараме совет за лекови[sm=smiley36.gif]позз Секако, специјалност ми се трудници, доилки и бебиња, без размислување, да ме прашате се што ве интересира, плус тоа сум мајка и личното искуство многу ми помага, од таму се водам. А и ви должам, кога бев трудна ве читав но не се осмелив да се регистрирам и да пишам, но сега од други причини едноставно ви се приклучив и ми е драго што сум дел од вас. [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|