Melanija RR -> RE: Носење поjас во бременоста (7.3.2015 22:44:04)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: gina devojki neznam dali na prasanjevo mu e tuka mestoto ama mislam ovde ste poiskusni mene me interesira za mider za trudnici dali ste nosele nosite dali vi go preporacal ginekologot ili sami ste sakale jas sakam da nosam nekako pocnav da odam podvedena kako nanapred so glava nemozam da se ipravam i sto osekam bolki vo polovinata dali e dobro da se nosi bi ve zamolila za vase iskustvo ИЗВОРНА ПОРАКА: jasmina 25 gina jas bi ti preporacala pojas za trudnici ne mider jas go nosam od 4 mesec i prezadovolna sum ne se sekavam da me bolelo do sega grbot ili polovinata iako jas go nosam zosto nisko go nosam bebeto,go stavam koga rabotam ili set_am i super e... ИЗВОРНА ПОРАКА: gina jasmina 25 pa i jas prasuvav denes za pojas zatoa sto me boli grbot mnogu ama da vidam ako mozam preku fond sto davele da zemam ama mi rekoa i dijagnoza trebalo za toa da mi pisat pa ce se rasprasam a ti kakov pojas nosis kade go kupi ИЗВОРНА ПОРАКА: jasmina 25 gina i jas zemav preku fondot prvo treba da ti dadat upat za na hirurg koga ke pojdes kaj hirurgot ke ti prepise toj pojas i ke ti dade potvrda za vo socijalno koga ke pojdes tamu ke gi vnesat podatocite vo kompiuter i tamu ti davaat eden list i so nego odis vo nekoja od prodavnicite za ortopedski pomagala i go zemas mnogu poevtino 124 den bese inaku e poveke od 1200 denari jas imam dva do sega zemeno prviot ne bese kvaliteten odna mi se rastegna ovoj vtoriov e mnogu podobar...jas bi ti preporacala da si zemes mnogu pomaga... ИЗВОРНА ПОРАКА: gina jasmina 25 jas pojdov ama hirurgot dosega nemal dadeno pojas za trudnica ne znaese tocna dijagnoza mi pisa nesto i koga pojdov vo fond taa me vrati ne sakase da mi dade nisto mi rece ovde pisuva pojas za trudnici ama nema dijagnoza i me vrati ne sakase da vidi pod koja sifra treba da e [sm=zmeden.gif] kako od gjeb da gi davat boze bi te zamolila ako znaes kako ti pisuvase na potvrdata od hirurgot i koj pojas go zede ti ИЗВОРНА ПОРАКА: Hopeful Девојки, и јас сакам појас! [sm=smiley36.gif] Како оди тоа со хирург, треба да земам упат од матичен? За кој било хирург или како? ИЗВОРНА ПОРАКА: jasmina 25 hoefu ogore i objasniv na gina kako odi prvo od opst maticen,pa na hirurg bilo koj mislam... gina potvrdata mi ja zedoa vo socijalno a vo izvestajot dijagnozata bese o26.9 dg graviditas th pojas za trudnici so mlitava muskulatura...mene nikade ne mi napravija problem odma si go zedov e sega ne znam od koj grad si jas toj podobriot go zedov od SLAVEJ mislam sorabotuvaat so MEDIKUS pojasot e kremav i e daleku pokvaliteten o prviot sto go zemav iako e tajlantski ovoj prviot bel bese grcki i odma posle dva-tri dena mi se rastegna toa sto se stava pod stomak i zatoa morase drug da zemam...se nadevam ke uspees da zemes...poz ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR jasmina 25 општиот закажува термин кај хирург??? Многу чудно, да не е кај интернист?Знам за други работи трудници праќаат кај интернист за тој да даде и препрати ,или упат. МОже поточно да објасниш во целост[sm=smiley1.gif] ти благодарам
|
|
|
|