niki -> RE: колку често сексуални односи (20.7.2009 12:22:55)
|
Bocko mislam deka go pogodi, ne mozam da bidam 100% sigurna ama se taka mi izgleda. A za ishranata sosema si vo pravo koga ke se iznervira odma za jadenje se faka i toa za ona sto e najloso, so najmnogu kalorii. Gi isposti celi Veligdenski posti simna 8 kg i za dve nedeli jojo efekt. I tuka nemozam nikako da mu pomognam, ako nesto ne mu se bendisuva ne jade tuku ke jade nesto sto netreba. A dali masturbira, mislam ne, bar pred mene ne, ne vo poslednive nekolku meseci, porano da ama porano i mnogu drugi raboti pravevme... i tolku pati me odbil vo posledno vreme veke mi e zdosadeno da pocnuvam nesto, nitu pak veke imam idei kako da mu pristapam. Site idei za igracki, dolen ves, sveki i neznam sto se fini, ama kaj nas ne palat, sto god da predlozam u koe god izdanie da se pojavam isto mi se faka, se odbiva vo stil ne sme bile tinejdjeri. Pocnuvam da mu izveduvam striptiz mi vika nejkam zena mi da ja gledam ko k...a i tuka zavrsuva prikaznata. Ako mi padne na pamet oralen sex, neee cuvaj boze treba utre da ja baknuvas kerkickata, nemoze isl. Psihoterapija ni treba definitivno. Mozebi sme stignati do momentot koga veke nemozeme da se svrtime eden kon drug. I ima uste nesto, nemu majka mu mu e svetinja, i mislam deka me poistovetuva so nea, ne deka me smeta tolku dobra, ama majka sum na negovoto dete sto znaci deka za deteto i jas treba da bidam svetost nekoja, pa od tuka i negovoto odbivanje da me gleda kako seksualno bitie ko da me skvernavi taka...... Definitivno sme za psihoterapija, i ja zaedno so nego, sto se ne mi ima projdeno niz glava.
|
|
|
|