Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Кое машко име е најзастапено кај Рингерајчиња? 28.6.2010 13:33:23
Julie1
Како се вика вашиот (вашите) син (синови)?
По 4 дечиња ги имаат следните имиња: Филип, Матеј По 3 дечиња ги имаат следните имиња - Андреј по 2 дечиња ги имаат следните имиња-Михаил Следните имиња ги имаат само по 1 дете - Никола, Мартин, Илија, Стефан, Амел, Тарик,Димитар, Лука,Милан, Давид,Марио,Петар,Борјан,Леон Дино, Алексеј,Алекс, Христијан, Маркијан, Михаел,
RE: Кое машко име е најзастапено кај Рингерај... 28.6.2010 13:46:17
brineta88
Филип- то на мама
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
RE: Кое машко име е најзастапено кај Рингерај... 30.6.2010 15:02:03
Палешка РР
Моето машко дете не е мало Рингерајче , но ќе го запишам, Марио. Многу се нервирам што во тој период (1995 год) беше и најзастапено машко име па сите деца излегоа Марио-вци Така било и кога јас сум се родила, многу била популарна Милена Дравиќ, па и мене ме крстиле Милена...арно ама татко ми ме прекрстил , па сега имам поретко застапено име
RE: Кое машко име е најзастапено кај Рингерај... 30.6.2010 22:02:54
Snowhite RR
МИХАИЛ, иако мислев дека е ретко име,(најверојатно не сум забележувала претходно), откако му го дадовме името, слушнав многу дечина по име Михаил, ама ако нека се здрави и живи, името не е толку важно, колку човекот што го носи
RE: Кое машко име е најзастапено кај Рингерај... 30.6.2010 22:06:35
Julie1
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite
МИХАИЛ, иако мислев дека е ретко име,(најверојатно не сум забележувала претходно), откако му го дадовме името, слушнав многу дечина по име Михаил, ама ако нека се здрави и живи, името не е толку важно, колку човекот што го носи
Твоето синче ја промени ситуацијата, сега името Михаил е во група со останатите имиња кои по 2пати се јавуваат кај Рингерајчиња!