Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
да побрзам да се запишам додека имам 25 оти за еден месец ке наполнам 26 сепак во анкетата се впишав во групата 25-30 се чувствувам постаро од годините што ги имам
jas imam 24 uste 5 meseci ke polnam 25.super se custvuvam vo moite godini,samo sto mi se brza za a seuste sum mlada.deka veke pet godini kade sto se omaziv i zatoa mi se gleda mnogu dolgo.ve pozdravuvam na site
да побрзам да се запишам додека имам 25 оти за еден месец ке наполнам 26 сепак во анкетата се впишав во групата 25-30 се чувствувам постаро од годините што ги имам
елле летаат кај и да се пишеш верувај важно е како се чувствуваш, а не кај си пишана у список некој
а вака сите се тешите или само јас???