Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
sekoja zena saka mazot po gazot da i odi - odnosno sekoja zena saka mazot da i go pokaze gazot kaj da i sedi..... p.c maz nemoze da e zena --zena nemoze da e maz
Vo momentov se shto posakuvam od eden maz imam pokraj sebe. Se nadevam taka ke bide i vo idnina, spored mene povazno e da bidesh zadovolen od samiot sebe na toj nachin ke bidesh zadovolen i od okolinata koja shto te opkruzuva vkluchuvajki go normalno ovde i svojot partner
Sekoja zena saka da se cuvstvuva zastitena i sakana od svojot partner, da se cuvstvuva edinstvena i najposakuvana vo negoviot zivot. "Want you to make me feel like i am the only girl in the world"- Rihhana
Sekoja zena saka da se cuvstvuva zastitena i sakana od svojot partner, da se cuvstvuva edinstvena i najposakuvana vo negoviot zivot. "Want you to make me feel like i am the only girl in the world"- Rihhana
Потполно се согласувам
< Поракaта ја уредил Џесика РР -- 8.8.2011 15:43:08 >