|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.

Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  3 4 [5] 6 7   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Породилни приказни
3.10.2010 10:45:29   
Maca25
Браво за ананиколuser posted image user posted image прекрасно го има опишано целиот процес, од почеток на нејзината бременост до самиот пораѓај. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 101
3.10.2010 11:55:28   
amelbebe
user posted image za annanikol kako e opisano kako da sum prisustvuvala so vas,ama videoto tolku me rasplaka i paznezi,sto mi tekna na moeto poraganje i prviot dopir so najubavoto nestouser posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 102
4.10.2010 10:50:54   
denim
Anushka, kako i sekogas harmonicno nanizana celina od bukvi i znaci, koja go ostava bez zdiv sekoj citatel.user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 103
4.10.2010 11:29:19   
vezilka RR
user posted image user posted image user posted image ananikol..Убава приказна, вистинита..што те носи во едно возвишено чувство.

A anushka.. ех, бре ја обожавам значи..оргинална како секогаш.. Браво за тебе и за твоите три прекрасни дечиња..

(Одговор на членот denim)
Непосредна врска до пораките: 104
4.10.2010 11:44:35   
Anushka
фала ти Везилка, Деним...
јас пак, само на мојата приказна не плачам, на сите други - колку пати и да ги препрочитувам - се` си потплакувам од милинаuser posted image

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 105
4.10.2010 12:07:48   
majka 79
prekrasna bajka anuska!!!!!!!!!!!
me voodusevi tvojata prikazna a posebno tvojot izgled, takva si kakva sto te zamisluvav, kompletna.

(Одговор на членот Anushka)
Непосредна врска до пораките: 106
4.10.2010 12:20:26   
amelbebe
bravo za prikaznata,ama izgledot e da ti zavidi covekuser posted image

(Одговор на членот majka 79)
Непосредна врска до пораките: 107
4.10.2010 12:24:35   
Anushka
многу ви благодарам на комплиментите, ама верувајте ми, само сум многу фотогенична - во живо сум средно-жалосноuser posted image user posted image user posted image
туку, кажете ми, какви момци имам а?user posted image Големиот е ист татко му, а малиот дедо му.
Ќерка ми е уникум. Сите ја прават машко, хи, хи

(Одговор на членот majka 79)
Непосредна врска до пораките: 108
4.10.2010 15:07:23   
zami
za prikaznata na Anuska edno goooolemo AH!!!!!!

Непосредна врска до пораките: 109
4.10.2010 15:21:51   
Martins mom
user posted image user posted image user posted image Анушка...А за твоите деца ќе кажам - каква мајка такви деца !!! user posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот zami)
Непосредна врска до пораките: 110
4.10.2010 15:38:40   
viksa
Анушка, БРАВО!!!!!Многу убаво напишана, како што ти велиш, бајкаuser posted image . Немам повеќе зборови.......

Насмевката е единствена крива линија која исправа многу работи.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 111
4.10.2010 16:04:13   
lukas
Анушка, БРАВО!!!!!Многу убаво напишана, како што ти велиш, бајкаuser posted image . Немам повеќе зборови.......

potpis
i mnoooogu si ubava...pozz

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот viksa)
Непосредна врска до пораките: 112
4.10.2010 16:05:14   
lukas
туку, кажете ми, какви момци имам а?

prekrasna familija,navistina...user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 113
4.10.2010 18:36:59   
Natasa981
bravo anushka ,me trogna tvojata porodilna prikazna! i jas sakam da imam tri deca,isto kako ti:)user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 114
4.10.2010 21:54:19   
mama26
leleee anuska ne da si zgodna...nelicis ni den postara od mene.a prikaznata nemam zborovi..isto taka i za decinjata..lepotani user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 115
4.10.2010 22:14:32   
mama26
ananikol prekrasno user posted image edno samo ke ti priznaam..imav sansa da snimam i jas koga se poragjav i ne snimav.napraviv promasaj totalen...duri ljubomorna stanav gledajki user posted image

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 116
5.10.2010 0:43:44   
Snowhite RR
Ананикол браво, опишано до детал, а Анушка, немам коментар, сите породилни приказни се уникатни, ама искрено твојата навистина како бајка, морници ме полазија и солзи ми навираа додека читавuser posted image user posted image user posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 117
5.10.2010 16:13:09   
Anushka
од срце user posted image благодарам на убавите постови, РР девојки!
Искрено се надевам дека нашите породилни приказни ќе ви ја исполнат душата и ќе ве мотивираат да размислувате позитивно...

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 118
6.10.2010 2:41:29   
nutelizza
Анушка ко Ким Катрал си user posted image user posted image user posted image

Блазе си им на оние што те имаат за себе, твојот маж и твоите децаuser posted image

Непосредна врска до пораките: 119
6.10.2010 8:04:01   
Felly RR
Навистина прекрасна приказна Анушкаuser posted image user posted image user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот nutelizza)
Непосредна врска до пораките: 120
6.10.2010 9:49:19   
arh_diz
Bravo Anuskauser posted image user posted image user posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 121
8.10.2010 10:41:59   
penelopa
Анушка оригинална како и секогаш...ја поздравувавм и приказната на Мичоuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 122
8.10.2010 13:15:09   
ben10
bravo za site por....prikazni site se superuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 123
8.10.2010 17:17:41   
mama26
sekoj porodilna prikazna si e so svoja ubavina...bravo za site majki koi mozea toa cuvstvo da go pretocat na hartija user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот ben10)
Непосредна врска до пораките: 124
8.10.2010 18:20:13   
lukas
sekoj porodilna prikazna si e so svoja ubavina...bravo za site majki koi mozea toa cuvstvo da go pretocat na hartija

navistina za site bravosuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 125
Страница:   <<   < Претходна страница  3 4 [5] 6 7   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  3 4 [5] 6 7   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Dali?
Jana9

Dali treba prvo???

Dete pa kariera (100%)

Kariera pa dete (0%)

Број на сите гласови: 3

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!