Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
momentalno bez vtorovo mozam posto eve dve godini izdrzav hehehe idemo uste edna godina.napred nasi bez internet nemozam zasto taka si se slusame so mm.koga ke dojde e togas ke bide obratno
Некако во последно време не ни се трефнало можност за двете во исто време па да морам да бирам Кога бевме во мисија на правење бебе, што ќе рече интензивен секс, ни цркна компјутерот и немавме интернет, а сега имаме интернет ама исто така имае и декрет со кој ни се забранува секс
без интернет почнувам да се тресам ко зависник , а секс што беше тоа ? , одамна беше сум заборавила...кога ке се потсетам незнам ама еве се повеке се навалува притиска после тие 40 дена ...сега искрено се молам да ми дојде циклусот па да одложам
Haha zavisi koj kako gleda na sevo ova...ima luge sto vodat ljubov i seks preku internet ,taka da ne bi mozele ni bez edno ni bez drugo.jas povekje sum si za eden zdrav,asalen sex,otkolku za internet..Doma recisi nikogas ne sednuvam pred komp,gledam da se odmoram i da go pominam ona malku vreme sto ostanuva so deteto..
RE: Без интернет или без секс? 29.10.2012 12:45:52
dostickage
Jas da vi kazam pravo doma nemam nitu kablovska nitu internet i mnogu mi e ubavo. Doagjame doma najrano vo 17:30,rucame , malku odmarame so deteto da se gusneme , da se vidime i sl. Posle toa vednas oblekuvame trenerki i nekade setame. Za vikendite, site stanuvame malku podocna oklu 8 casot. Si pieme kafence,cajce,mlekce neli koj sto. Mezime ovosje i sl i prvime agenda za toa sto kje pravime vo tekot na denot. Se na se, ziveam bez internet i mnogu mi e ubavo. A dodeka sum na rabota ne mozam bez vas , sto nAli moze da se zabelezi od prilozenoto
RE: Без интернет или без секс? 31.12.2012 12:43:24
Ikana
Не знам што да одговорам, искрено...без секс сум веќе на подолги периоди, но без интернет никако! Што би правела јас без РР не знам, ама најубаво би било да има баланс меѓу двете