Yummy Mammy -> RE: Молитва пред спиење (8.8.2011 9:50:48)
|
I jas poveke od 12/13 godini sekoja vecer si kazuvam molitva. Ne e toa nisto posebno, verojatno samo smiruvanje na dusata i umot. Koga ke si legnam i zatvoram oci prvo si ja kazuvam Oce nas smireno i potoa mu blagodaram za prekrasniot zivot koj mi go podaril i go molam i ponatamu da gi ispolnuva site moi zelbi, od zdravje, ljubov i blagosostojba, pa se do kupuvanje koli, stanovi i biznisi [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Nekogas koga ja uspivam kerka mi, na uvce i ja sepotam Oce nas i vo zaednicko ime si se molime sekogas da si bideme taka gusnati, srekni, zdravi i sekogas zaedno. Maz mi e tezok ateist, mnogu golem protivnik e na se sto podrazbira masono sledenje na odredena teorija, i eve posle 3 godini brak i spienje vo ista postela toj se uste ne znae za ovaa moja mala tajna. Mene ne mi brani nisto, no se luti koga sakam na kerka mi da i objasnam del od toj svet. Ne ni planiram da mu kazuvam za molitvata pred spienje, samo zatoa sto sum umorna od diskutiranje vo prazno i dokazuvanje...
|
|
|
|