|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Чамче-муабет
20.7.2010 23:37:05   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Многу недостасуваш амелбебе! user posted image

потписuser posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 226
20.7.2010 23:38:23   
amelbebe
generacijoooooooooooo pokaneti ste na opa ihauser posted image user posted image user posted image jas nemam vreme ni za sebe se ubiv luge od setanje po dukani ,pazari ja kupivme vencanicata ,kostumot za sin mi i red drugi raboti sto gi pisav vo adetiteuser posted image

Непосредна врска до пораките: 227
20.7.2010 23:39:06   
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

шта че ти едно парче од пусиов остров, имаме робинзон крузоuser posted image

Агнес...мм ми вели сум имала машки хормони, за маж ич не ми текнувало user posted image
Туку ти дај ми торта да се облажам по напорниов ден user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 228
20.7.2010 23:39:48   
Bitolcanka

Агнес, дај едно парче од пустиов остров user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image Голема смисла за хумор си имала Агнес, кај беше до сега? user posted image

Амелбебе кога не' читаш чкртни 2-3 збора. Многу се чувствува твоето отсуствоuser posted image user posted image user posted image

user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

Непосредна врска до пораките: 229
20.7.2010 23:40:11   
amelbebe
fala Agnes i jas ve mislam,nemam vreme da sednam non stop sum so gosti do 2-3 h i so snaska levo desno i to

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 230
20.7.2010 23:40:17   
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe

generacijoooooooooooo pokaneti ste na opa ihauser posted image user posted image user posted image jas nemam vreme ni za sebe se ubiv luge od setanje po dukani ,pazari ja kupivme vencanicata ,kostumot za sin mi i red drugi raboti sto gi pisav vo adetiteuser posted image

Оправдано ти е мила, само после свадбата те чекаме назад. user posted image

Непосредна врска до пораките: 231
20.7.2010 23:40:53   
Julie1

Амелбебе, најважно да не заборавиш сликај се.. венчаница, костум, подароци, фустани и во прво слободно време на РР албуми постави.

And this is my beautiful life ...

Непосредна врска до пораките: 232
20.7.2010 23:41:25   
jovanka
user posted image
Videte do kade ni stasalo camceto.A nie se dogovarame vo park.Ke ne sobere li site???

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 233
20.7.2010 23:42:18   
Bitolcanka

Агнес...мм ми вели сум имала машки хормони, за маж ич не ми текнувало user posted image

Сигурно не мислел на тебе пријателке - 100% грешно си го разбрала user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

Непосредна врска до пораките: 234
20.7.2010 23:42:59   
amelbebe
lele zeni nemojte tolku blago user posted image user posted image user posted image generacijo ko bocvi sme si,namali od tie m hormoni,pomalku blago poveke SEXuser posted image

Непосредна врска до пораките: 235
20.7.2010 23:44:22   
Bitolcanka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie

Амелбебе, најважно да не заборавиш сликај се.. венчаница, костум, подароци, фустани и во прво слободно време на РР албуми постави.

Во право е Џули, барем 1 слика постави - да те видиме, мавни ни' од сликата барем user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 236
20.7.2010 23:46:53   
amelbebe
se ke bide dokumentirano od svadbata samo zdravje i ke postavam sliki na RR ili Rajce kako sto ja vika Victoriuser posted image

Непосредна врска до пораките: 237
20.7.2010 23:49:19   
amelbebe
mislev src da se slikam ama kako sum otecena u faca ne mozam da mavtam ni od montirana slika,premorena sum user posted image

Непосредна врска до пораките: 238
20.7.2010 23:51:13   
Палешка РР
Ќе сториш еден гајрет за нас генерацијо user posted image

Непосредна врска до пораките: 239
20.7.2010 23:52:00   
amelbebe
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 240
20.7.2010 23:54:01   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

user posted image user posted image user posted image Голема смисла за хумор си имала Агнес, кај беше до сега? user posted image

повеќе разбирам, повеќе зборувам ... и денес сум након многууууу времена некако оптимистички разположенаuser posted image

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 241
20.7.2010 23:57:14   
Bitolcanka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

повеќе разбирам, повеќе зборувам ... и денес сум након многууууу времена некако оптимистички разположенаuser posted image

user posted image user posted image user posted image Брзо учиш и одлично напредуваш user posted image И со расположението - екстра комбинација user posted image

Непосредна врска до пораките: 242
20.7.2010 23:57:15   
Палешка РР
Таква те познаваме и сакаме Агнес. Се ќе биде, само трпение user posted image

Непосредна врска до пораките: 243
21.7.2010 0:01:16   
agnes77

Туку ти дај ми торта да се облажам по напорниов ден user posted image

торта само за тебеuser posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 244
21.7.2010 0:03:38   
Палешка РР
Леле пукнав од смеа user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image види како ме гледа, како да го јадам сега user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка -- 21.7.2010 0:04:41 >

Непосредна врска до пораките: 245
21.7.2010 0:08:29   
Julie1
Палешка почни од креветот user posted image Останатиот дел на креветот остави го да те гледа user posted image

And this is my beautiful life ...

Непосредна врска до пораките: 246
21.7.2010 0:10:41   
Bitolcanka

Леле пукнав од смеа user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image види како ме гледа, како да го јадам сега user posted image user posted image user posted image

Тука е мт сега да дофрли дека имаш машки хормони? user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 247
21.7.2010 0:11:45   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie

Палешка почни од креветот user posted image Останатиот дел на креветот остави го да те гледа user posted image

одлични советиuser posted image

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 248
21.7.2010 0:17:32   
Тања РР
Aaaaa јадете торта а мене не ми давате user posted image user posted image user posted image user posted image

Амелбебе со нетрпение ги чекаме сликите. Знаејќи колку се лични младоженците може само да замислиме какви  ќе бидат сликите од свадбата user posted image user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 249
21.7.2010 0:29:18   
amelbebe
tanja,paleska e sama bez maz i pa prepusti i ja tortata neka gricka od fraerotuser posted image  a  na probnite sliki stvarno se preubavi i dvajcata ,trba da prefrlam od mobilen na pc,ama zdravje

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 250
Страница:   <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Dali?
Jana9

Dali ako imate potreba bi napravile plasticna operacija?

Da (25%)

Ne (75%)

Број на сите гласови: 4

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!