Bitolcanka -> RE: Чамче-муабет (25.8.2010 11:54:18)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка Битолчанкааа, ни недостигаше[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley31.gif[/image] Како си помина на одмор, што има ново кај тебе, ајде кажуваај [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/bravo.gif[/image] И вие мене, премногу [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Можеи зашто не застанав да здивнам, не ме надвладеа тоа, но чувствував голема празнина ... Очите ме болат, ако верувате ни едно кафе немам испиено онака, лежерно, да одморам тело и очи. Пауза од компјутер со кафе, но со книга в рака. Навистина се зазедов овој пат за зацртаното, навлегов како дете во бајките [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Цело лето по малку работев, повеќе одмарав, но овие 15-тина дена турбо - без минимален одмор (освен спиењето ако го сметам). Пред некој ден ми беше зацрвенето окото, омалаксана бев (претходно од носот крв ми течеше - мајка ми вели ќе ми ослабела крвта, не сум јадела [sm=smiley1.gif] ), легнав 15-тина минути и тоа беше. Вчера цел ден тренинг на очите, ни 1 минута немам легнато, во 5ч.изутринава само кафе се напив, едно чоколадно бонбонче и вода и тоа беше. Во 7ч. излегов од дома, со едно долго тесно фустанче, на високи штикли - одев и ми се чинеше - ќе се струполам на пат [sm=jezicek.gif] За среќа не се случи тоа, во тој миг душманите беа спроти мене, ќе се кикотеа - не им го направив тоа задоволство. Со крената глававо нови походи [sm=jezicek.gif] БТВ - денес, конечно, го предадов теорискиот дел од трудот (120 страни [sm=jezicek.gif] - како нечиј цел магистерски), денес имам некоја обврска за други, а од утре со материјалот - рачно - нема лабаво [sm=jezicek.gif] Мислев се шегува дм кога рече 450 страни ќе ми зафати, но како што ми се гледа - така ќе е [sm=jezicek.gif] Значи нема нешто во што не претерувам [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Друго - ослабена сум уште 1 кг [sm=jezicek.gif] Се навикнав на минимална храна, кафиња постојано и вода ... Кај тебе Палешке што има ново? Како е Миа? Марио се подготвува за во средно? [sm=smiley1.gif] Другите што ќе се пофалите/пожалите? Како си го минувате летово? Му се ближи крајот ...
|
|
|
|