|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  54 55 [56] 57 58   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Чамче-муабет
4.10.2010 17:52:09   
prettygirl
http://www.blogger.ba/slike/13000.198290.jpg

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1376
4.10.2010 17:56:22   
mama26
user posted image user posted image user posted image user posted image e takvi ke bideme na 70 ako doziveam user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот prettygirl)
Непосредна врска до пораките: 1377
4.10.2010 18:01:05   
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

. Кога на некој му е тешко и има проблем, плачеме со него и му помагаме.

za ova bas ne sum sigurna za site slucaevi.toa e moe mislenje.mi se slucilo da bidam napadnata i eve pak sum na forumot .... a deka e kako zivotot se slozuvam

Ти си плачела, а ние сме те нападнале? Молам да изнесеш докази за ова мама, со цитиран пост, а не да инсинуираш, како и обично.
А дека јас ја зборувам вистината, докази има буквално на секоја страница.

< Поракaта ја уредил Палешка -- 4.10.2010 18:02:29 >

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 1378
4.10.2010 18:10:29   
mama26
paleska nesakam da se navrakam ednas bese toa i se razbotese za zena koja bese naterana od strana na mazot da rodi vtoro i nekolku vikaa deka toj ne bil maz trebala da g ostavi it.n ili pak mene ako taka mi pravi jas vaka k mu napravam..jas zboram so dokazi....jas na taa tema rekov deka nesmee da se razocaruva i da ostava radi toa maz,zasto nikoj ne te ostava so edno dete...go pamtam kako denes da bese iako ne sum zlopamtilo,a i nesum gospod za da sudam,samo ete taka mi bese cudno komentarite neli da se iskaze treba a nie da ja bodrime a ne da rsavame za drugi...toa e... i ne samo toa,strani se zemaat isto taka.... ama takov e zivotot neli....edni deca se ubavi drugi nese i taka...samo dve ima koi komentiraat 80 posto duri i da neznaat odgovrot ke kazat nesto...a tie dve ili tri vo koi nespagam jas ke znaat deka mislam na niv.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1379
4.10.2010 18:12:53   
mama26
nie treba da sme site za eden eden za site vo maka...a ne eden se zali a site sto bi napravile,user posted image ? tuku da smirime a ne ogin uste tolku da dodavame..ama zeni toa ti euser posted image se naviknav vekeuser posted image  

Непосредна врска до пораките: 1380
4.10.2010 18:36:50   
mama26
user posted image povelete na kafe za site [ ovaa inaku na slikava e koleska na mm ]user posted image user posted image

(Одговор на членот prettygirl)
Непосредна врска до пораките: 1381
4.10.2010 18:40:27   
mama26
user posted image eve i cajce ako nekoj nesaka kafe user posted image

Непосредна врска до пораките: 1382
4.10.2010 19:10:11   
Палешка РР

...samo dve ima koi komentiraat 80 posto duri i da neznaat odgovrot ke kazat nesto...a tie dve ili tri vo koi nespagam jas ke znaat deka mislam na niv.

Ова е форум и добро е ако се коментира, ако се разговара.
Не е добро ако постот содржи само смајли, или само ахахахаха...нели мама? 

Непосредна врска до пораките: 1383
4.10.2010 19:18:48   
agnes77

Не е добро ако постот содржи само смајли, или само ахахахаха...нели мама? 

ок, али то је дозволено кад користник има проблеми со јазикuser posted image user posted image user posted image user posted image
понекогаш јас само кли клик user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   а сите ме разбираатuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1384
4.10.2010 19:21:09   
Viktori
user posted image -user posted image -user posted image --------> мислам дека Палешка на ова мислеше и се работи за Македонци на форум, ама изгледа не знаат сите дека форум служи за споделување  мислења и не сме сите од ист калап излезени,  ама нема врска.
Додека има динамика добро е.

И како бе ако некој ви оди контра ве напаѓа? Па не мора секој да се сложува со сите, не ни може до душа, а и мислам дека не сме ни толку лицемерни или сме?
Најискрено ви кажувам, ич не ми е гајле дали мислите како мене или не, дали некој мисли како мене, се сложува или не...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
да му се слоши на човек од плачки....

< Поракaта ја уредил виктори -- 4.10.2010 19:27:55 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 1385
4.10.2010 19:26:38   
amelbebe
ajde zenski koj ke casti kafe bez seker,da si go osvezime mozokot od razlicni optovaruvanjauser posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1386
4.10.2010 19:28:57   
agnes77
виктори се разбира ... но смајлији ипак со силна визуална комуникација ... сеќаваш се они твој смајли ... многу динамике а мало зборовиuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1387
4.10.2010 19:31:02   
Viktori
Хаха ама тој беше со посвета во контекст.

Инаку да ги потсетам тие госпоџите дека ми се на список први ако зарати user posted image user posted image user posted image user posted image  
хахахахахахахаха

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 1388
4.10.2010 19:40:15   
Палешка РР
Генерацијо, изволте. Сакаш стави го шеќерот, сакаш не user posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 1389
4.10.2010 19:47:02   
Тања РР

ИЗВОРНА ПОРАКА: lina 25

devojki ova forumov interesen ama i zarazen bil
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image koga kako...ama denes e interesen da

. Кога на некој му е тешко и има проблем, плачеме со него и му помагаме.

za ova bas ne sum sigurna za site slucaevi.

Мама и јас како Палешка морам да побарам да го образложиш ова со факти. Посочи ни тема каде си се пожалила дека детето ти е болно, дека имаш проблем со хранењето, дека не знаеш како да постапиш со твоето дете а никој од членовите не се обидел со свое искуство или мислење да ти помогне.
Тоа што мислењето на другите понекогаш не се сложува со твоето не значи дека некој лично тебе те напаѓа или има нешто против тебе, едноставно има свој став што ете не е ист како твојот.

i ne samo toa,strani se zemaat isto taka.... ama takov e zivotot neli....edni deca se ubavi drugi nese i taka...samo dve ima koi komentiraat 80 posto duri i da neznaat odgovrot ke kazat nesto...a tie dve ili tri vo koi nespagam jas ke znaat deka mislam na niv.

Maма за тебе твоето дете е најубаво, така? Тогаш зошто ти е потребна потврда од другите за тоа? Зарем слики од дечињата се ставаат за другите да те уверат дека се убави? Па секоја мајка тоа си го знае.
А за последната реченица подразмисли малку. Можеби споредувањето на односот број на постовите/ времето од кога се зачленети на поединечни членови со твојот однос ќе те предомисли.

П.С. Не сакам да мислиш декате напаѓам, напротив јас само ја бранам РР од нападuser posted image

< Поракaта ја уредил Тања -- 4.10.2010 19:55:56 >

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 1390
4.10.2010 20:37:43   
Julie1
Ах денес цел ден се обидувам да најдам време да прочитам да пишам нешто... но од милиони ситни работи, лета времето... Ми треба еден ден да одвојам и цел ден да бидам на РР да се задоволам а може нема да стигне ни цела недела или месец... малку повеќе да се зближам со вас со моабети user posted image Сепак времето поминати со Рингерајки ми е посебно

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 1391
4.10.2010 20:41:32   
mama26
oo pa dobro e..jas mislev 100 posto ste site so isto mislenje a samo jas otstapuvam.ama ne bilo taka.tuka imalo generacii.user posted image a i za smaljito sto vika agness nekogas me mrzelo da pisuvam da se dokazuvam kako i sega sto nemam volja ne za drugo...moze drug den...ili koga ke najdam fresh dokaz.a za rr da ja napagam?>ne ja napagam naprotiv.sakam site koga im treba pomos da se pomogne,a ne strani....a za obicni temi nemora sekoj da odgovori...

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 1392
4.10.2010 20:57:50   
Glück90
user posted image

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

Непосредна врска до пораките: 1393
4.10.2010 21:11:58   
amelbebe
fala generacijooooooooooooooooo za kafeto,epten mi prijase

(Одговор на членот Glück90)
Непосредна врска до пораките: 1394
4.10.2010 21:21:26   
Glück90
za po kafeto
user posted image

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 1395
4.10.2010 21:28:04   
mama26
samo sto lapnav cokolado ama nemozam da odoleam na tortava jam jam user posted image

(Одговор на членот Glück90)
Непосредна врска до пораките: 1396
4.10.2010 21:34:18   
mama26
user posted image twins te sirnav deka si tuka.poveli na kafe od zgodna curauser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1397
4.10.2010 22:40:54   
lina 25
aj dobro vecer kako ste mi,gledam kafe se pie a za mene?user posted image

Непосредна врска до пораките: 1398
4.10.2010 22:45:35   
mama26
i za tebe ima sekako.tetkicava za site nas e tuka..samo naracaj i ti...user posted image

(Одговор на членот lina 25)
Непосредна врска до пораките: 1399
4.10.2010 22:54:11   
lina 25
epa aj za mene edno makijato ako moze

Непосредна врска до пораките: 1400
Страница:   <<   < Претходна страница  54 55 [56] 57 58   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  54 55 [56] 57 58   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

imence
milobebence

koe ime za devojce poveke vi se dopaga?

lina (34%)

nina (20%)

sofija (30%)

mina (17%)

Број на сите гласови: 164

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!