|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  57 58 [59] 60 61   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Чамче-муабет
5.10.2010 19:09:08   
Bitolcanka
Како сте девојки? Само да ве поздравам. Немам воопшто време. Ја прифатив поканата за на кино од една другарка, некако не ми се оди, но нема смисла да и откажам. Чувствувам дека настинувам user posted image Времето е ужасно, нагло залади, човек да не знае како да се облече user posted image До вчера седев по маица со кратки ракави - иако ми студеше, не ми текнуваше да се облечам, се напив вода од чешма и толку требаше. Утринава грлото - ужас... Инаку вчера бев на кино, воопшто не ми се допадна филмот - со Al Capone, но сепак седев, требаше да станувам луѓе за да заминам, се надевам денес ќе е некој подобар, како што не сум баш ок ... Мама26 не си сфаќај се' здраво за готово и не си ставај се' при срце - колку човек повеќе се отвора себеси - полошо си прави. Знам од себе лично. Каква и да е поддршката, утехата и радоста со пријателките на некој форум, во споредба со личната присутност не вреди да се споменува. Не биди детинеста (сите сме на моменти), таков е и периодот - есен, ладно време, пократок ден, депресивно, но ќе помине. Кога си го имаш синчето до тебе - не се грижи за ништо. Колку и да сум нерасположена, тажна, нервозна, бесна ... кога ќе видам детенце - заборавам. user posted image user posted image user posted image Утре е нов ден, главата горе user posted image По дождот изгрева сонце, по лошите моменти и расположенија следат добри, ведри ... Животот е борба, не смееме да се предадеме, никогаш, по никоја цена.

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот gvenda)
Непосредна врска до пораките: 1451
5.10.2010 20:10:21   
Viktori
АноМали user posted image јас резервирам еднокреветна соба со поглед на Лепенец user posted image user posted image user posted image
ама да ми дојдеш на кафе или ќе пиеме заедно де таму. user posted image user posted image user posted image user posted image
Со врски се е полесно user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил виктори -- 5.10.2010 20:11:24 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1452
5.10.2010 21:00:58   
AnnaMolly RR
Гвенда, на Кале живееме. Повели кај мене кога ти душа сака! Многу сакам гости!
А Виктори, ќе се собереме сите и ќе си резервираме една соба, нека не стават во карантин и ќе си се изнамуабетиме и изнапиеме кафе!

Live and let live

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1453
5.10.2010 22:59:41   
amelbebe
si user posted image  od sreka,samo sto se slusnav so snaa mi taa e user posted image   6 dena i kasnat ,lele luge srcevo ke mi izleze od sreka kako mi lupa a morav da vi kazam samo na vas dodeka ne bideme skroz sigurni,bidejki sin mi imase nesto vrodeno i mi rekoa deka moze ke nema deca PRESREKNA SUMuser posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1454
5.10.2010 23:07:26   
Тања РР
Леле амелбебе колку убава вест.И мене ме израдува а можам само дазамислам како ти е тебе. Ајде да почекаме официјална потврда па да почнеме да одбројуваме до денот кога ќе станеш бабаuser posted image user posted image user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 1455
5.10.2010 23:12:17   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe

si user posted image  od sreka,samo sto se slusnav so snaa mi taa e user posted image   6 dena i kasnat ,lele luge srcevo ke mi izleze od sreka kako mi lupa a morav da vi kazam samo na vas dodeka ne bideme skroz sigurni,bidejki sin mi imase nesto vrodeno i mi rekoa deka moze ke nema deca PRESREKNA SUMuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  навистина убава вест, четитики бабоuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1456
5.10.2010 23:13:24   
amelbebe
lele nemozam da se priberam od sreka,ama ne im kazuvam na drugite  neka pomine nekoe vreme,kakva sum alapacxa tesko deka ke izdrzam,oh

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 1457
5.10.2010 23:13:37   
Julie1
Амел бебе ќе одбројуваме наскоро значи за првата баба user posted image user posted image user posted image Пресреќна сум!

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 1458
5.10.2010 23:15:46   
amelbebe
fala vi samo so gospod napred

Непосредна врска до пораките: 1459
5.10.2010 23:18:25   
amelbebe
lele ne mozam da se priberam od srekaaaaaaaaaauser posted image  mislev deka nema da bidam vakva auuuuuu srceto ke mi izletauser posted image  od sreka

Непосредна врска до пораките: 1460
5.10.2010 23:21:13   
Палешка РР
Генерацијоооооооооооооооооо user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Да почекаме да се потврди, па сите заедно ќе славиме и одбројуваме до раѓањето на првото внуче на РР user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 1461
5.10.2010 23:24:40   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Да почекаме да се потврди, па сите заедно ќе славиме и одбројуваме до раѓањето на првото внуче на РР user posted image

чекамо првото РР внучеuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1462
5.10.2010 23:42:09   
Viktori
Леле Амел, ај жити се регистрирај ја и снаа ти, сите баби да  бидеме! user posted image user posted image user posted image
Дај боже да е трудна, рингерајче внуче да си дочекаме!!! user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 1463
6.10.2010 0:35:13   
maripoza
сакам да прашам дали има тема на форумов за тумор на главата и доколку ја има да ми ја посочи некој некој би ви била многу благодарна бидејки ми требаат совети и други мислења дали има некои лекови на природна база колку помагаат и сличо user posted image user posted image user posted image животот навистина знае да биде многу суров

понекогаш добро е кога ке го послушаш срцето...дозволи тоа да ти каже.....

Непосредна врска до пораките: 1464
6.10.2010 0:40:18   
Viktori
марипоза, еве што исчепкав за тумор на хипофизата.... клик

(Одговор на членот maripoza)
Непосредна врска до пораките: 1465
6.10.2010 0:42:26   
maripoza
многу ти благодарам поздрав и фала ти уште еднаш..

понекогаш добро е кога ке го послушаш срцето...дозволи тоа да ти каже.....

Непосредна врска до пораките: 1466
6.10.2010 1:28:01   
nadica
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

Леле Амел, ај жити се регистрирај ја и снаа ти, сите баби да  бидеме! user posted image user posted image user posted image
Дај боже да е трудна, рингерајче внуче да си дочекаме!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  потпис
дајбоже да станеме баби user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 1467
6.10.2010 8:17:47   
Mamicka3

lele nemozam da se priberam od sreka,ama ne im kazuvam na drugite  neka pomine nekoe vreme,kakva sum alapacxa tesko deka ke izdrzam,oh

amelbebe daj boze da e,e bogami duri togas ke gi castis "babite od RR" mekici ama kolku li ke trebaat
aj so sreka

Децата се најголемо богатство
Марио 31.10.2002
Ана Марија 01.11.2005
Трајче 20.09.2009

Непосредна врска до пораките: 1468
6.10.2010 9:25:44   
amelbebe
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mamicka3

amelbebe daj boze da e,e bogami duri togas ke gi castis "babite od RR" mekici ama kolku li ke trebaat
aj so sreka
[

daj boze samo da e taka kako sto e pa ima site babicki na RR da gi soberam na mekici
samo da di go docekame zdravo i zivo,a na snaaa mi i posakuvam lesna bremenost i site da si docekate da bidete  super babicki

/quote]

(Одговор на членот Mamicka3)
Непосредна врска до пораките: 1469
6.10.2010 9:29:21   
agnes77
амелбебе сега јас можам користити моја најомилјена мк фраза ... се ќе биде во редuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1470
6.10.2010 9:31:04   
big_mama817
леле амелбебе баш сум  за среќна на вас дај боже user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Децата се најголемо богаство :)

Непосредна врска до пораките: 1471
6.10.2010 9:42:52   
arh_diz
Bravo user posted image user posted image user posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот big_mama817)
Непосредна врска до пораките: 1472
6.10.2010 9:43:02   
amelbebe
i jas se nadevam deka ke bide se ok,fala big mama

(Одговор на членот big_mama817)
Непосредна врска до пораките: 1473
6.10.2010 9:49:45   
vezilka RR
Уф, што читам amelbebe, user posted image user posted image user posted image и супер. Дај боже да е се во ред па да го чекаме внучето user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1474
6.10.2010 10:03:39   
jovanka
Amelbebe so ova ke gi potiknes i idnite babi da ni se pridruzat vo naseto golemo semejstvo.Ajde te ocekuvame so radosna vest nabrgu.Kolku bi bilo interesno na isto mesto mama+majka+svekrva =interesna kombinacijauser posted image a najgolema pridobivka od toa ke imaat user posted image .Da ne gi zaboravam tato +dedovciteuser posted image .E zatoa rr e semeen portal.

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 1475
Страница:   <<   < Претходна страница  57 58 [59] 60 61   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  57 58 [59] 60 61   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.