|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  61 62 [63] 64 65   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Чамче-муабет
8.10.2010 1:37:02   
lina 25
blaze si vi jas deneska sum spiela od 5 do 10 30 i zemjotresot me razbudi inace ke prodolzev do sabajle.i sega ne mi se spieuser posted image

(Одговор на членот maripoza)
Непосредна врска до пораките: 1551
8.10.2010 1:38:12   
lina 25
leka nok i na tebe anuska ubavo da spies,a za zemjotresot citav i se iznasmeavuser posted image

(Одговор на членот lina 25)
Непосредна врска до пораките: 1552
8.10.2010 1:38:26   
maripoza
видов дека имало земјотрес но јас не сум од тој дел на мкд така да не осетив ништо..

понекогаш добро е кога ке го послушаш срцето...дозволи тоа да ти каже.....

Непосредна врска до пораките: 1553
8.10.2010 1:40:50   
lina 25
pa i ja ne go osetiv nego maz mi go zemal sin mi vo race toj celiot obesen spiese i dotrca kaj mene vo spalna zemjotres brzo stanuvaj,od pamet me izvadi jas neznam koe vreme e iskacam na tarasa site komsii nadvor na tarasi sreka sto sum na 1 sprat vo zgradava

Непосредна врска до пораките: 1554
8.10.2010 1:45:10   
maripoza
user posted image аууууу е толку ли многу е бил јак.

Непосредна врска до пораките: 1555
8.10.2010 1:47:09   
lina 25
pa najverojatno ubavo zdrmal

Непосредна врска до пораките: 1556
8.10.2010 1:47:51   
lina 25
ti od kaj si?

Непосредна врска до пораките: 1557
8.10.2010 1:50:23   
maripoza
леле јас сум малку тешка за тие работи само два пати имам почувствувано земјотрес посебно тој што беше минатата година во мај сите луге ги извади од памет

Непосредна врска до пораките: 1558
8.10.2010 1:51:19   
maripoza
јас сум од струмица ама веке една година живеам во италија

Непосредна врска до пораките: 1559
8.10.2010 1:55:18   
lina 25
blazesi ti i jas mnogu ja sakam italija kako zemja

Непосредна врска до пораките: 1560
8.10.2010 2:00:37   
maripoza
хехе знаеш како велат постарите убаво е да прошеташ и да видиш разлишни земји и култури ама дома си е дома.дали уште не сум навикната незнам ама имам носталгија уште. и плус треба да учиш јазик нова средина ама тоа е кога се мора се мора..

Непосредна врска до пораките: 1561
8.10.2010 13:14:22   
amelbebe
ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image почнав децва по соби да собирам, да ги пикам под носечки столб... се извадив од памет...
Му викам на мм „а ти, бе што не пр....user posted image ш стварно, се извадив од памет од земјотресов!!!“

user posted image user posted image user posted image JAS ne go osetiv zemjotresot,inaku beter sum od tebe prebleduvam celata i gi vadam domasnite od takt so mojot strav od zemjotresi,sreka ne bev doma vo toa vreme bevme vo dvizenje so kola i ne go osetiv,a svekrva mi ja razbudila Altana od spienje i od kaj nas otisle pozadi kuka kaj nea,koga se vrativme zenata prebledena mi vika ja razbudiv i ja donesov kaj mene,e ubavo vikam ste napravile,mesto kaj nas da ostanevte nedaj boze da imase pojak kaj ke pobegnevte od pozadi kuka,i i rekov drug pat ostanuvanje kaj nas i  polesno e niz vrata na uluca

(Одговор на членот Anushka)
Непосредна врска до пораките: 1562
8.10.2010 13:18:35   
big_mama817
ни з од земјотрес не сум осетила сме спиеле со Тарик изгледа добро штом не сме се помрднале user posted image user posted image user posted image

Децата се најголемо богаство :)

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 1563
8.10.2010 16:01:31   
AnnaMolly RR
Јас бев во веце а мм гледаше тв. И ми се причини како некој да ме бутна! Се стрчав по гаќи а мм ме чека пред веце зашто знае дека ептен се плашам од земјотреси user posted image Набрзинка се облеков, го земавме Филип и се симнавме малку доле кај свеки да не случајно дрмне пак. Цела ноќ око не склопив од страв user posted image user posted image user posted image user posted image

Live and let live

(Одговор на членот big_mama817)
Непосредна врска до пораките: 1564
8.10.2010 16:23:08   
agnes77
user posted image user posted image user posted image  земјотрес ... ма само да сте ми сви живи и здрави user posted image
имајте убав викенд со пуно сонце ...
код нас уште ништо ново ... денес е петок а кој знае ако смо достигли на ред за комисијаuser posted image  чекаме и видиме нели

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1565
8.10.2010 17:15:18   
mama26
ni jas nisto ne osetiv user posted image  user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 1566
8.10.2010 18:04:00   
lukas
lele ete sega jas slusnav na vestite samo so ve procitav a vo kolku satot bil?lele jas koga bese zemjotreosot vo 199_ nekoja godina zaboraviv tocno koja godina ,bev manata od viskoka zgrada so tula,i nemozev da disam uf od togas uh kako mi e strav..

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1567
8.10.2010 18:17:25   
Bitolcanka
Како сте пријателки? Јас само што пиев салеп. Немав пиено од минатата зима - баш добро ми дојде. Подготвив и за вас user posted image

user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 1568
8.10.2010 18:19:15   
lukas
fala sograganke no eden takov ke mu treba na mm mi bolen e,piese pred malku paracetamol,jas si pijam kapucino koj e za?user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 1569
8.10.2010 18:24:06   
Bitolcanka
И јас сум настината, па да ме згрее малку user posted image Инаку јас пијам и капсули - vibramicin и таблети - paracetamol. Без таблети, само со чај не ми минува, ме држи 2 недели. Тоа е, кога не се чувам, сега ќе се "трујам". Памет за другпат user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 1570
8.10.2010 18:29:10   
mama26
da ni  ozdravis pobrzo bitolcanke ni falis pocesto tuka user posted image

Непосредна врска до пораките: 1571
8.10.2010 18:45:26   
Bitolcanka
Фала мама26 user posted image user posted image user posted image На моменти чувствувам и дека нема што да кажам (повеќето теми се за брачен живот, проблеми и сл.), па си велам ептен делам user posted image Оние со ист статус помалку ги има, да не бидам малцинство user posted image

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1572
8.10.2010 21:12:09   
Џесика
Кај сте женчиња мои рингерајски? Мојот прерасен сопруг ми набави интернет, ми го донесе лаптопот да се занимавам, ама пуста ја душа немам во мене. Борјан спие моментално, приклучен е на инфузија цело време, триста испитувања, боцкања, брисеви... ме боли исто како кога бев на пораѓај... дете ко дете само мрда, прета, божем го залажувам со супер ѕвезда... ајде ќе издржиме уште 3-4 дена... ве мислам и ми фалите! user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 1573
8.10.2010 21:23:05   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика

Борјан спие моментално, приклучен е на инфузија цело време, триста испитувања, боцкања, брисеви... ме боли исто како кога бев на пораѓај...

уфффuser posted image  џесика user posted image  ви посакувам среќа и здравје

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1574
8.10.2010 21:29:22   
mama26
sto se slucuva so borjan?zasto e na infuzii...se nadevam za brzo ozdravuvanjeuser posted image

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 1575
Страница:   <<   < Претходна страница  61 62 [63] 64 65   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  61 62 [63] 64 65   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.