|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  64 65 [66] 67 68   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Чамче-муабет
10.10.2010 19:13:13   
Палешка РР
Ех Ана Моли, знам. Се стопи Џуме, знам user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1626
10.10.2010 22:35:13   
nadica
жени како сте има ли некој?????????
леле деновиве нешто или мене нешто ми фали (пмс) или на сите други им фали по нешто user posted image  се карам и расправам за ситници и навлегувам во непотребни дебати и препирања
дури и сама  не се трпам user posted image

инаку да се пофалам две другарки се породија па така станав тета на квадрат user posted image  а надица дадичка која цел ден раскажува како ќе си игра со бебињатаuser posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1627
10.10.2010 22:44:12   
mama26
sreka deneska bese toplo pa se prosetavme,inaku dosada ke me ubie user posted image dobri sme nadica...jas koga imam sum najvredna togas najveke cistam  user posted image user posted image ti kako si mi?kako e nadica?

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1628
11.10.2010 16:06:39   
agnes77
Честит празник 11 Октомври на сите мои МК пријатели ви посакува Агнесuser posted image

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1629
11.10.2010 17:11:06   
Viktori
Фала, Агнес!

Туку.... го осетивте ноќеска земјотресот??? Јас сум заспала и ме разбуди околу 2 ипол... аман веќе.. не можам ни да спијам саглам...

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 1630
11.10.2010 18:39:47   
Octavia
Да! Јас рипнав од кревет како на федери да сум user posted image . Ептен ми се језиви земјотресите, посебно тоа колку сме мали, неважни и беспомошни пред природата user posted image .

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1631
11.10.2010 19:49:15   
Bitolcanka
Премногу го мразам ваквото време, есен-зима user posted image Не знам дали има и други како мене, одвај чекам да дојде пролет ... Кога би можела да ја преспијам зимата, како мечките - супер би било user posted image Ќе одам до кај "свеќи", ја немам видено одамна user posted image Ќе погледаме некое филмче со дм. Вчера дека без компјутер (последен пат по умот на бате user posted image ) се изнагледав серии за цело време што не гледав ТВ - почнав со "Кога лисјата паѓаат" (мислам така се викаше, смешна ми е свекрвата на Фикрет, па се заразив, гледав 2-3 епизоди, покрај мајка ми user posted image ), продолжив со нашата нова македонска серија "Од денес за утре" и на крајот изгледав игран филм со Камерон Дијаз (го испуштив насловот, не знам како се викаше), на МТВ 1. Вечерва ќе сменам на српска серија. Не сме го изгледале "Рањени орао", го гледаме од мај user posted image Кај и да е, до Нова година ќе го догледаме најверојатно user posted image Поздравче до сите user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот Octavia)
Непосредна врска до пораките: 1632
12.10.2010 0:32:08   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

Премногу го мразам ваквото време, есен-зима user posted image Не знам дали има и други како мене, одвај чекам да дојде пролет ... Кога би можела да ја преспијам зимата, како мечките - супер би било user posted image user posted image

Есента и мене ме депримира, не ја сакам, сакааам пролет, па кога ќе ми текне дека од утре ќе треба и оган да се пали и да се малтретирам по цели денови со тоа, со дрва ууух ме фаќа нерва не можам

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 1633
12.10.2010 0:38:13   
ananikol

Stavi si podno greenje i nema da imas maka so drvata

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1634
12.10.2010 0:38:22   
Anushka
АЈЈЈ, двојчиња бе каде ви е младоста, романтиката?

Во пролет: оси, бубачки, испити, целулитчето од зима се` се гледа, плус депилации, глупости... а едно жешко, па потење, аман
во есен: шушкање на жолти лисја, мирис на зимница, топол капут, прегратка за загревање, ќумбенце со дрва, костени, ммммм, па планови за Н. Година, па чизмите од лани на попуст... плус тука се и подвезици, секси црна чипка...

Непосредна врска до пораките: 1635
12.10.2010 0:38:31   
Bitolcanka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite

Есента и мене ме депримира, не ја сакам, сакааам пролет, па кога ќе ми текне дека од утре ќе треба и оган да се пали и да се малтретирам по цели денови со тоа, со дрва ууух ме фаќа нерва не можам

Исто и мене - се грееме на дрва и постојано треба да се надгледува да не загасне огнот + денот е пократок, времето студено, не се шета, натрупани со облека делуваме подебело ... 1000 маани на зимата, покрај некои предности што ги има user posted image Ептен сум зиморлива, лани еднаш многу настинав (баш за роденденот), па се наоблекував како за на Сибир, се' по 2-3 пара user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

Непосредна врска до пораките: 1636
12.10.2010 0:42:14   
Bitolcanka
Ех Анушке ме изнасмеа, како и секогаш - реална, а и духовита истовремено user posted image Се' тоа е така, но зависи од условите - зимата е и пречка за почести средби на оние во врска, поголем трошок за бензин, излегувања, превоз ... А обврски околу учење секогаш има - ако си наметнеш сам нормално ... Се' сами си правиме...

(Одговор на членот Anushka)
Непосредна врска до пораките: 1637
12.10.2010 0:44:23   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: ananikol

Сепак топлината со дрва е незаменлва, а и веќе си купивме камин минатата зима, сега ќе треба да го продавамuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот ananikol)
Непосредна врска до пораките: 1638
12.10.2010 0:47:27   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka

АЈЈЈ, двојчиња бе каде ви е младоста, романтиката?

Во пролет: оси, бубачки, испити, целулитчето од зима се` се гледа, плус депилации, глупости... а едно жешко, па потење, аман
во есен: шушкање на жолти лисја, мирис на зимница, топол капут, прегратка за загревање, ќумбенце со дрва, костени, ммммм, па планови за Н. Година, па чизмите од лани на попуст... плус тука се и подвезици, секси црна чипка...

Анушка за малку што не ме натера да ја засакам есента, хм... сепак не, освен шушкањето на жолтите лисја под нозете, друго ништо не сакам, но оваа есен, со бебушот мал, тешко дека ќе го доживеам тоа чувство
Па ок, ќе ја користам прегратката за загревање повеќе пати оваа есен

(Одговор на членот Anushka)
Непосредна врска до пораките: 1639
12.10.2010 0:53:13   
ananikol
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite

Сепак топлината со дрва е незаменлва, а и веќе си купивме камин минатата зима, сега ќе треба да го продавамuser posted image

Neznam nemam islustvo so greenje na drva no znam deka parnoto go isklucivme poradi podnoto greenje.Nema poubavo od nego...a so poubavo sakas koga toplinata  ti doaga oddozdola..em celosna iskoristenost em topli noze em sega go priklucuvas i vednas osekas toplina...i mnogu bitna rabota ne go susi vozduhot....

Непосредна врска до пораките: 1640
12.10.2010 0:54:40   
Bitolcanka
Вистина - прегратките се потопли во зима, бакнежите понежни, зборовите послатки user posted image Сепак ќе ја издржам некако најтешката зима - последна домче, под старателство, како нечие дете user posted image user posted image

А дрвата и разгорувањето на огнот е здодевно на моменти, но и романтично - го слушаш звукот, ја чувствуваш топлината, со винце, тивка музика и прегратка со саканиот ... user posted image

Непосредна врска до пораките: 1641
12.10.2010 0:57:21   
ananikol

E da... i ti si vo pravo samo sto utroto e gorka realnost kora rano na utro ke mora da go palis ognot..kocannnnnn

Непосредна врска до пораките: 1642
12.10.2010 0:59:55   
ananikol

I plus ako pocni da cadi...zauser posted image bi romantika

Непосредна врска до пораките: 1643
12.10.2010 1:02:35   
Bitolcanka
Така е пријателке. Но, по навика, речиси сите ние, се' што ни' е на дофат (полесно се добива, поблиску е, бесплатно е ...) помалку труд вложуваме, помал интерес имаме, губиме желба, стануваме мрзливи, немотивирани и обратно. Се' има цена, тежина, убавина.

Непосредна врска до пораките: 1644
12.10.2010 1:06:04   
Bitolcanka

I plus ako pocni da cadi...zauser posted image bi romantika

user posted image user posted image user posted image Каде што чади таму се јади - така барем велат user posted image Се шегувам user posted image Маката е додека се запали, потоа се' е полесно user posted image user posted image нека чади, нека се собира дим колку сака ... Има вентилација, различни ароми ... user posted image решенија колку сакаш user posted image

Непосредна врска до пораките: 1645
12.10.2010 1:16:53   
ananikol

Komsivkata nad majka mi pokraj parnoto si pravese eksperimenti za da se gree so drva poekonomicno i bilo.....pa luge koga vrati odzakot po podolnite spratovi ke ne ispogusese,ne i tekna poveke za greenje na drva..

Непосредна врска до пораките: 1646
12.10.2010 1:20:39   
Snowhite RR
Кај мајка ми имавме подно греење,најмногу го сакав затоа што обожавам да седам наземја(на тепих т.е.user posted image ), па не ми беше ладно на г**отuser posted image
Се надевам оваа зима ќе биде полесно со каминчето, зошто минатата така испадна, касно ги купивме дрвата и беа водени, па многу беше тешко со огнот, зошто во него се става едно големо нерасцепено дрво и си гори неколку саати нема потреба од набљудување, ама нашите како што реков беа водени мораше да се сечат на потанки и гореа за 5 мин, а јас дома сама со мало бебе, само ми гаснеше и по 10 пати во денот го палев, живци искинавuser posted image . Затоа оваа година си купивме посовреме дрва, па си викам лесно ќе биде

Непосредна врска до пораките: 1647
12.10.2010 1:21:29   
ananikol

Kako i da e..sekoj si ima svoi pricini.

Mojata e... sakam da mi e topol i zaduser posted image kot vo wc user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1648
12.10.2010 13:45:25   
gvenda
moze e off topic ama slucajno primetiv deka glasanjeto za porodilna prikazna ne e vo red pr. preeska edna prikazna imase 144 glasa sega 87 kako e mozno neznam cisto onaka ne deka e nesto strasno ama neka e kako sto treba neka bide ferski glasanjeto 

Непосредна врска до пораките: 1649
12.10.2010 14:01:32   
Julie1
ИЗВОРНА ПОРАКА: gvenda

moze e off topic ama slucajno primetiv deka glasanjeto za porodilna prikazna ne e vo red pr. preeska edna prikazna imase 144 glasa sega 87 kako e mozno neznam cisto onaka ne deka e nesto strasno ama neka e kako sto treba neka bide ferski glasanjeto 

Драга гвенда, погледни одговор во породилни приказни, токму кај таа приказна која ја наведуваш се приметени нерегуларсности и нефер гласање и е времено интервенирано.

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот gvenda)
Непосредна врска до пораките: 1650
Страница:   <<   < Претходна страница  64 65 [66] 67 68   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  64 65 [66] 67 68   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.