|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  91 92 [93] 94 95   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Чамче-муабет
12.11.2010 9:39:40   
Natuska85
А еве јас ќе сервирам појадок,ѓевречиња со јогурт,може??user posted image user posted image

user posted image

user posted image

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 2301
12.11.2010 9:41:41   
Natuska85
Мама26 сама си го испила кафето и нас тука ни пушта некое измрзнато девојчеuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 2302
12.11.2010 9:44:21   
Martins mom
Лелеее ѓевречињатаааа мммм.... А бре Натушка, ојдов јас до продавница по ѓеврециuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 2303
12.11.2010 9:47:22   
mama26
vi prativ kafence i toa so srce

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 2304
12.11.2010 10:40:59   
Snowhite RR
Добро утро и од мене, се послужив со кафенце ви благодарам
Ете јас го добив утрово долгоочекуваниот повик, за од утре да почнам на работа, најверојатно прва смена ќе бидам, треба да ми се прејави да ми кажи, а за од понеделник се договрив да одам втора само, зошто на сабајле нема кој да го варди Михаил. Инаку тој, вчера пет пати лом ги правеше сите алишта, пролив некој имаше, ама како вода само, а од сабајле денеска пак три пати го преслекувам, ама само памперсот, ко поарен е, изгледа некој вирус е, сега не знам утре како ќе го оставам, ама па од друга страна не можев да одбијам...

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 2305
12.11.2010 10:44:36   
arh_diz
Srekno na rabota Snowhite. Za proliv kupi mu aktiven jaglen se dava 1  tableta na 10 kg . Ne e steten

Биди тоа што си

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 2306
12.11.2010 10:53:02   
Natuska85
Еј женски и јас тука нешто да ве прашам пошто незнам во кој тема да го ставам прашањево...треба да менувам презиме,па ако можете да ми кажете од искуство што документи треба и шо се треба за почеток да сменам,лична карта,здравствена книшка....другоuser posted image user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2307
12.11.2010 15:25:05   
Snowhite RR
Најпрво лична карта мораш да смениш, а пред тоа треба и нов извод мислам, појди во внатрешни ќе ти кажат, здравствена книшка не мораш нова, само за првата страна се купува и се пополнува со новите податоци и се лепи над првата страна, а потоа со неа во фондот ќе му кажеш да ти сменат во компјутерот презиме и адреса

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 2308
12.11.2010 15:28:04   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

Srekno na rabota Snowhite. Za proliv kupi mu aktiven jaglen se dava 1  tableta na 10 kg . Ne e steten

Фала арх_диз, му се јавив на директорот и утре само неколку сати ќе појдам, му кажав деке ми е болно детево, па од понеделник ќе почнам најверојатно официјално. За проливот му давам линекс
Значи која случајност, кога се вработив на ова работно место, почнав на петок 13ти да работам и сега еве пак на 13ти ќе почнам, само што е сабота, а не петокuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2309
12.11.2010 16:33:01   
prettygirl

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Еј женски и јас тука нешто да ве прашам пошто незнам во кој тема да го ставам прашањево...треба да менувам презиме,па ако можете да ми кажете од искуство што документи треба и шо се треба за почеток да сменам,лична карта,здравствена книшка....другоuser posted image user posted image

natasha prvo treba da izvadis nov izvod, toj ke ti treba za licnata karta, a drugo za licna karta treba baranje, izvodot nov i fotokopija od licnata karta na soprugot.Jas nekni gi dadov i duri vo januari me zakazaa za slikanjeuser posted image .

Непосредна врска до пораките: 2310
12.11.2010 16:35:22   
prettygirl
a i uplatnica zaboraviv da ti kazam user posted image

(Одговор на членот prettygirl)
Непосредна врска до пораките: 2311
12.11.2010 17:19:11   
agnes77
поздрав од мене, како сте ...
јас секој петок правам пица (многу сакам пицаuser posted image )

едно парче пица за вас user posted image

(Одговор на членот prettygirl)
Непосредна врска до пораките: 2312
12.11.2010 17:29:02   
nadica
за мене 2 парчиња молам од пицата user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 2313
12.11.2010 17:29:54   
baby mama
Jas samo da Ve pozdravam site user posted image . Mesecov glava neznam kade mi e, 4 rodendeni a utre sme kumovi na svadba. Se druzime od drugata nedelauser posted image

Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.

Непосредна врска до пораките: 2314
12.11.2010 17:36:10   
nadica
за убаво нека е па ќе чекаме слики и од родендените и од  кумството

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот baby mama)
Непосредна врска до пораките: 2315
12.11.2010 17:47:46   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica

за мене 2 парчиња молам од пицата user posted image user posted image user posted image

може два парчињаuser posted image

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 2316
12.11.2010 19:39:45   
Bogdancanka
остана едно парче за мене?и јас сум за пица user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 2317
12.11.2010 20:28:57   
Bitolcanka
Здраво девојки. Како сте? Ме немаше извесно време ... Ми недостигавте ... Што има ново? Да ви се пофалам - ме примија во една комисија во Скопје, па ќе одам 2-3 пати месечно. Најверојатно и утре ќе доаѓам, ако најдам придужник user posted image Сега ме поканија user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 2318
12.11.2010 22:22:43   
nadica
по четврти пат здраво и од мене user posted image
можеби утре ќе доаѓам за ск па ме интересира од колку часот има претстави златното славејче? ако знае некој нека ми пише многу ќе ми помогне
благодарам

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 2319
12.11.2010 22:24:40   
riba79
utre jas prasav ima arti za vo 11 i 13 casot..za drugi termini neznam..

Непосредна врска до пораките: 2320
12.11.2010 22:30:30   
nadica
фала многу ако одиме ќе бидеме највероватно од 13ч user posted image user posted image user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот riba79)
Непосредна врска до пораките: 2321
12.11.2010 23:05:52   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka

остана едно парче за мене?и јас сум за пица user posted image

да да има едно парче за тебеuser posted image

Битолчанка, па ти си вери бизи воманuser posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 2322
13.11.2010 0:11:25   
anebebe
eeee moi RR da vi se pofalam vcera za prv pat bev vo BITOLA i stvarno mn mi se dopadna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,cel den setavme rucavme i pievme kafe na sirok sokak a koga dojde vreme za odenje mene ne mi se odese mn mi bese ubavouser posted image user posted image user posted image user posted image .Sekogaskoga bi imala prilika ne bi ja propustila da otidam vo Bitolauser posted image

Непосредна врска до пораките: 2323
13.11.2010 0:19:19   
baby mama
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica

за убаво нека е па ќе чекаме слики и од родендените и од  кумството

Blagodaram, pa da se vrakja kumstvoto user posted image .

Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.

Непосредна врска до пораките: 2324
13.11.2010 8:29:23   
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: anebebe

eeee moi RR da vi se pofalam vcera za prv pat bev vo BITOLA i stvarno mn mi se dopadna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,cel den setavme rucavme i pievme kafe na sirok sokak a koga dojde vreme za odenje mene ne mi se odese mn mi bese ubavouser posted image user posted image user posted image user posted image .Sekogaskoga bi imala prilika ne bi ja propustila da otidam vo Bitolauser posted image

Е браво бе анебебе...не знаеше да кажеш да прошетавме заедноuser posted image Мило ми е што ти се свиѓа Битола...user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот anebebe)
Непосредна врска до пораките: 2325
Страница:   <<   < Претходна страница  91 92 [93] 94 95   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  91 92 [93] 94 95   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.