Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
RE: ПЕТИЦИЈА - Минута од вашето време за вечн... 28.7.2010 22:12:22
Twins
ИЗВОРНА ПОРАКА: Isabella
Jas ne sum od MK, mesto mat.br. da pisam data na raganje ili br. na pasos? (ili mat.br. od mak. dokumenti???)
Nema vrska sto ne si od MK , maticen broj e eden edinstven za sekogo, mora da go znaes ili da go imas vo tvoite dokumenti go imas i vo LK, i vo pasos .
RE: ПЕТИЦИЈА - Минута од вашето време за вечн... 29.7.2010 15:24:16
Julie1
217 поддржувачи до сега!
Утрово зборував со Агнес77, ве поздравува сите и ви се заблагодарува за поддршката. За жал премногу лошо се чуствува и не може да стои пред компјутер. Навистина нејзиното тело е истоштено од овој шок кој го доби, но со нашата помош и енергија ќе и помогнеме да издржи и се избори
RE: ПЕТИЦИЈА - Минута од вашето време за вечн... 29.7.2010 17:05:24
Viktori
Џули јас вчера веднаш кога пратив не добив автоматски одговор (порака). Дали отпосле е направено да се испраќа одговор или јас имам грешка во адресата? Затоа што на мм му стигна автоматска порака, а мене не... Додуша не верувам дека имам оти копи пејст ми беше, ама да си прашам за секј случај...
RE: ПЕТИЦИЈА - Минута од вашето време за вечн... 29.7.2010 17:20:55
Julie1
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
Џули јас вчера веднаш кога пратив не добив автоматски одговор (порака). Дали отпосле е направено да се испраќа одговор или јас имам грешка во адресата? Затоа што на мм му стигна автоматска порака, а мене не... Додуша не верувам дека имам оти копи пејст ми беше, ама да си прашам за секј случај...
Да Виктори првите 3 јца кои пратија не добија повратен одговор, подоцна е поставена автоматска порака... но не се грижи штом мејлот е пратен стигнати се информациите.
RE: ПЕТИЦИЈА - Минута од вашето време за вечн... 29.7.2010 17:22:47
Julie1
При испраќање добивате убава повратна порака со следна содржина:
Ви благодариме за вашата поддршка на петицијата: МИНУТА ОД ВАШЕТО ВРЕМЕ ЗА ВЕЧНА ЉУБОВ МЕЃУ ДВЕТЕ ДЕВОЈЧИЊА И МАМА ЈАЊА. ___________________________________________
Hvala za vašu podršku u peticiji MINUTA VAŠEG VREMENA ZA VJEČNU LJUBAV DVIJU DJEVOJČICA I NJIHOVE MAMA JANJE! ___________________________________________
Hvala za vaš glas podpore pri peticiji: MINUTA VAŠEGA ČASA ZA VEČNO LJUBEZEN DVEH DEKLIC IN MAME JANJE!
RE: ПЕТИЦИЈА - Минута од вашето време за вечн... 29.7.2010 20:05:35
Julie1
Дел од последната СМС порака од Агнес ви ја пренесувам:
Dugo predugo sam bila hrabra i u jednom momentu slomila sam se. Ceo dan sam u krevetu, povračam ali sad se sve malo smirili. Pošto ne mogu na kompjuter, molimte ako možeš napisati na Ringeraja.mk kako sam puno zahvalna za poddrško, ne mogu da se sama zahvalim pošto sam se od stresa i tuge razboljela... Ali nikada neču odustati, do kraja ču se boreti.
< Поракaта ја уредил Julie -- 29.7.2010 20:09:36 >
RE: ПЕТИЦИЈА - Минута од вашето време за вечн... 29.7.2010 20:19:46
Bitolcanka
Леле, душичка Јуле поздрави ја многу од сите нас и кажи и' дека сигурни сме ќе дојде до нејзините Последните чекори ги правиме - главното и финалното е пред нас. Нека одмара и нека си земе одмор од се' - повеќе на воздух и со блиските пријателки/сосетки сигурно ќе и' годи. Бакни ја од нас - нека закрепне и ја очекуваме тука, на нашата РР - многу ни' недостига
Цело РР семејство е со неа
RE: ПЕТИЦИЈА - Минута од вашето време за вечн... 29.7.2010 20:42:53
Тања РР
Ме потресе пораката, ме заболе како за сестра ми да се работи Издржи Јања, оваа приказна сеуште не е завршена, не прифаќаме никаков друг крај освен среќен!!!!