Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Славам годишнина од зачленување на РР 17.6.2013 23:08:52
elenak
За малку ќе ја пропуштев, од жештиниве не ми седнува пред компјутер. Денес е мојата 3-годишнина на РР. Иако е малку доцна се надевам има некој расположен да прославиме.
RE: Славам годишнина од зачленување на РР 17.6.2013 23:30:52
vezilka RR
Их, доцна, тамам работа. Токму за журката ѕирнав. Значи имам нух за забава, ја намирисувам дури и он - лајн. Епа честитки Еленак уште години триста да се дружиме :)
RE: Славам годишнина од зачленување на РР 19.6.2014 11:00:54
elenak
4 години РР! И тоа пред два дена. Ех, кога поминаа... Кога има повод за частење се важи и подзаборавено нели? Нема да одбиете една преубава милка тортичка.
< Поракaта ја уредил elenak RR -- 19.6.2014 11:02:46 >
RE: Славам годишнина од зачленување на РР 19.6.2014 13:00:18
Defne90 RR
Јас со закаснување од еден ден,вчера ми беше годишнина и ќе частавав ама се забалосав со децата и заборавив.Ае нема врска частавам сега да славам уште многу многу годишнини на рр.Ве сакам женски најмногу вие и РР ми го променивте животот.
Па повелете мили мои.
RE: Славам годишнина од зачленување на РР 19.6.2014 13:16:06
princessa
И мене ми се ближи 4 годишнината, на 10јули ќе частиме нешто