RE: Бремена сум!!! (Целосна верзија)

Форум >> [Забременување] >> Заедничка надеж

Порака

kapina -> RE: Бремена сум!!! (23.4.2014 19:28:52)

Cestitki

vezilka RR -> RE: Бремена сум!!! (24.4.2014 9:37:55)

Ајде честитки и со лесно.

Mihaela 2010 -> RE: Бремена сум!!! (1.9.2014 15:53:37)

Mislam redno bese da pisam na temava[sm=smiley36.gif] zenski bremena sum 7 nedela pa moram da ve izvestam.Daj boze da e se vo red i so lesno neka mi e i so gospod napred samo.

Bethany -> RE: Бремена сум!!! (1.9.2014 16:13:15)

Ехееј од мене честитки и тука. Се ќе биде во ред и ќе си ја тераш бременоста најлесно на свет - знам [sm=smiley1.gif] [sm=rozica.gif]

LoveableMe RR -> RE: Бремена сум!!! (1.9.2014 16:19:52)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Mislam redno bese da pisam na temava[sm=smiley36.gif] zenski bremena sum 7 nedela pa moram da ve izvestam.Daj boze da e se vo red i so lesno neka mi e i so gospod napred samo.

Честитки Михаела, ова второ така? Се најубаво имај лесна бременост[sm=bravo.gif]

Felly RR -> RE: Бремена сум!!! (1.9.2014 17:05:28)

Михаелаааа, прекрасни вести!!! [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Честитки и од мене, ептен се израдував, со лесно!!!

sandriana RR -> RE: Бремена сум!!! (1.9.2014 17:54:45)

Навистина прекрасна вест - честитки од се срце Михаела2010 [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
Со лесно и без мака да си ја истераш бременоста, и прекрасно бебче да и подариш на Михаела. Леле, колку ме израдува бре [sm=smiley36.gif]

Defne90 RR -> RE: Бремена сум!!! (1.9.2014 20:12:47)

Честитки од срце Михаела за бременоста со убаво и со лесно да си ја истераш и само убавини и среќа понатака.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Snowhite RR -> RE: Бремена сум!!! (1.9.2014 20:37:09)

Ееее Михаела супер вест, баш ме израдува, честитки и со лесно и се ќе биде во ред само позитивни мисли [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Melanija RR -> RE: Бремена сум!!! (1.9.2014 21:45:56)

Mihaela 2010 [sm=bravo.gif] со лесно да биде [sm=bravo.gif] продолжува мајата за второ дете [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

sanjaaaa! -> RE: Бремена сум!!! (2.9.2014 9:15:03)

Честитки Mihaela2010, со лесно и се најубаво!!! Уживај максимално во бременоста, најубавиот дел од животот на една жена!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mommy_angels RR -> RE: Бремена сум!!! (2.9.2014 9:25:56)

Prekrasni vesti !!!! Mihaela cestitki [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif],da si imash lesna i ubava bremenost

Lacrymosa -> RE: Бремена сум!!! (2.9.2014 9:47:23)

Честитки [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

miana -> RE: Бремена сум!!! (2.9.2014 10:07:39)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

ЧЕСТИТАМ!!!!! Браво, епетен се израдував..Имај убава и лесна бременост и живо и здраво бебенце што ке ве направи срекни сите [sm=smiley31.gif][sm=sloncek.gif]

AnnaMolly RR -> RE: Бремена сум!!! (2.9.2014 11:04:48)

Честитки од сесрце, Михаела! Знам дека ќе си имаш најубава и школска бременост, па до година ќе јадеме мекици на Рингераја :)

Bethany -> RE: Бремена сум!!! (8.10.2014 13:18:33)

Женски, тестот покажа [sm=rozacrtici.gif] Морав со вас да ја споделам веста.

Уште пред да го направам тестот знаев дека сум бремена, мада е ова тотално неочекивано.
Толку бевме зафатени месецов, со мм едвај се гледавме, не се сеќавам ни кога го направивме, всушност не ни работивме на бебе, онака опуштени си бевме [sm=smiley1.gif]

Во секој случај добредојдено е, возбудени сме! Уште сега некој доктор да најдам, ајде ќе прашувам во соодветна тема [sm=smiley1.gif]

bucko mal -> RE: Бремена сум!!! (8.10.2014 13:28:26)

Bethany, kakvo prijatno inenaduvanje.[sm=smiley1.gif]

Cestitki, imajsi najubava I najlesna bremenost, da se izraduvate so zdravo I zivo bebence[sm=smiley31.gif]
Kolku ubavo, epten me izraduva da znaesh [sm=sloncek.gif]

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany

Уште пред да го направам тестот знаев дека сум бремена, мада е ова тотално неочекивано.
Толку бевме зафатени месецов, со мм едвај се гледавме, не се сеќавам ни кога го направивме, всушност не ни работивме на бебе, онака опуштени си бевме [sm=smiley1.gif]

Во секој случај добредојдено е, возбудени сме! Уште сега некој доктор да најдам, ајде ќе прашувам во соодветна тема [sm=smiley1.gif]

AnnaMolly RR -> RE: Бремена сум!!! (8.10.2014 13:36:03)

Лелееее Бетани колку се израдував!!! [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

со лесно да поминеш!

Melanija RR -> RE: Бремена сум!!! (8.10.2014 13:41:39)

Bethany [sm=bravo.gif] да имаш лесна и убава бременост ,многу убава вест[sm=smiley1.gif]

sanjaaaa! -> RE: Бремена сум!!! (8.10.2014 13:53:02)

Честики Бетани, имај лесна и убава бременост! Честитки! Влечи ги за нос сите што бременоста со нетрпение ја очекуваат![sm=bravo.gif]

Mihaela 2010 -> RE: Бремена сум!!! (8.10.2014 13:57:22)

EEe mozam da kazam deka ova e vest na denot
Bethany srcka od se srce ti posakuvam lesna bremenost kako pesna..dobredojde vo klubot [sm=smiley36.gif]
Epten me izraduva

nataly86 -> RE: Бремена сум!!! (8.10.2014 14:42:01)

Честитки[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Баш се радувам на вакви неочекувани бебиња

Hopeful RR -> RE: Бремена сум!!! (8.10.2014 14:47:05)

Јухууу, честитки Bethany! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Посебно па што е неочекувано! [sm=smiley36.gif] Ти посакувам лесна и удобна бременост, секој ден да ти биде уживање [sm=smiley1.gif]

Палешка РР -> RE: Бремена сум!!! (8.10.2014 15:09:13)

Честитки Бетани, многу ме израдува!!! [sm=bravo.gif]
Имај си убава бременост, живо и здраво бебе [sm=9nebesa.gif][sm=nosecka.gif][sm=duda.gif]

miana -> RE: Бремена сум!!! (8.10.2014 15:15:49)

БРАВО, БРАВО, БРАВО...Имај убава и лесна бременост и здраво бебенце [sm=smiley31.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  13 14 [15] 16 17   Следна страница >   >>