lindicka
|
Fala na site za informaciite. I nie se slozuvame so vas, resivme da gi podneseme sega vo tekot na mesec april, mm saka da pravime IFV uste sega da pocneme, ne mu se jasni mnogu rabotite :) Misli koga kje gi podneseme dokumentite vednas pocnuvame :) Epten e nestrpliv za bebe, duri povekje i od mene. Sakav da ve prasam Hepatit B i C i hiv, kade moze da ispitame na drzavno, osven na Infektivna? Dali treba upat od opst maticen, ili dovolno e od maticen ginekolog? Od dokumentite ni nedostatuvaat, spermokultura, markeri za Hepatit B, C i HIV, i za mene 4D eho na matka i uterus. I normalno od uste edna inseminacija. Kako i da e, zdravje :). Kje bide nekogas :) P.S. malku oftopik, Edni drugari nasi se trudea za bebe celi 5 godini, nie uste ne bevme zemeni so mm, znaci pred edno 3-4 godini, i bas pravea IFV, im izleze neuspesno, bea normalno razocarani, ama bas pozitivni togas i niz muabet rekoa- ,,kje pravime IFV se do 40 godini non stop, pa posle toa kje mu ja mislime, ako ne bide, zdravje" . I im uspea trudenjeto, sega imaat prekrasno 2 godisno detence. Sekoj mesec koga kje dobijam mi teknuva na nivnata recenica, ete sega i nas ne snajde isto, ama mora da bide nekogas :).
|