Eli2010 -> RE: Вештачко оплодување (21.8.2010 10:40:44)
|
Fala Zorana i site dragi prijatelki od forumot za toa sto ne poddrzuvate i mislite na nas[sm=smiley1.gif] Vcera punkcijata pomina odlicno(kako sto rece dr).Imase tobri j.kl.,[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]Go odmrznaa materijalot od teseto,,vo red bese,taka sto,ocekuvav denes javuvanje od Plodnost,za da mi kazat dali ima i kolku oplodeni j.kletki. Od desetina sto izvadija,5 se oplodile[sm=smiley1.gif],pa transferot ke bide najverojatno ponedelnik nautro.[sm=bravo.gif] Presrekna sum,mm isto taka,se osekam kako da mi padna kamen od dusata,no sepak vo ocekuvanje na ponedelnik i rezultatot posle se obiduvam da ja kontroliram radosta so ogled deka e seuste rano.No dragi rr,toa sto sme do ovde ne mi se veruva zasto ne pomina mnogu od momentot koga ni velea deka ,najverojatno ke treba da razmisluvame za donor sperma... Izmesani mi se cuvstvata momentalno,uste ednas fala na site,da prodolzime da se bodrime megusebno i da si davame nadez,da gi drzime vo pregratki nasite ringeraja [sm=nosecka.gif]
|
|
|
|