|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  45 46 [47] 48 49   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Паричен надоместок
17.11.2011 16:11:49   
majmunce
ajde nie od pp cekameeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

И кога ти е најтешко не покажувај слабост. Има лоши луѓе кои од рушевините на твојата среќа ќе изградат споменик на нивната победа!

(Одговор на членот Emanuelapp)
Непосредна врска до пораките: 1151
18.11.2011 17:58:17   
libra.n
da ne dobi nekoj pari denes? Jas ne !

(Одговор на членот majmunce)
Непосредна врска до пораките: 1152
18.11.2011 19:28:54   
majmunce
I JAS NEuser posted image user posted image user posted image

И кога ти е најтешко не покажувај слабост. Има лоши луѓе кои од рушевините на твојата среќа ќе изградат споменик на нивната победа!

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 1153
18.11.2011 19:47:35   
i tato saka pari
eee tato dobi pari denes ama samo edno porodilno a trabese dve oti ne preripnaa manitiot mesec

Непосредна врска до пораките: 1154
18.11.2011 20:12:06   
mila mama

ИЗВОРНА ПОРАКА: i tato saka pari

eee tato dobi pari denes ama samo edno porodilno a trabese dve oti ne preripnaa manitiot mesec

user posted image user posted image браво тато! Баш ве мислев! user posted image user posted image user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот i tato saka pari)
Непосредна врска до пораките: 1155
19.11.2011 10:38:49   
majmunce
A i tato saka pari od kade e so pustile?
nie mamickite nemame pariiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 1156
19.11.2011 10:44:04   
Luci
И мене ми пуштиле за септемвриuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Да не прочитав дека ви пуштиле на вас немаше ни да проверам пред 27-28 

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 1157
19.11.2011 23:14:38   
i tato saka pari
Pustija vo Kocani posle 58 dena .pozdrav i da si nacekate site vo Ponedelnik 21 Noemvri.So sreka!!!

Непосредна врска до пораките: 1158
20.11.2011 13:39:04   
sladjana ms
Zdravo mamicki!Bi sakala da ve prasam za kolku vreme vi pristigna ednokratnata paricna pomos za novorodence od drzavata.Eve veke pominaa 43 dena, a ovie aber nemaat da pustat pari.Pozz do site r-rajki!user posted image

(Одговор на членот i tato saka pari)
Непосредна врска до пораките: 1159
20.11.2011 13:41:57   
libra.n
mene posle 3 meseci, a porodilnoto mi kasni eve veke 5 meseci

(Одговор на членот sladjana ms)
Непосредна врска до пораките: 1160
21.11.2011 14:29:48   
Emanuelapp
Ednokratnata pomos da ne preteram ama pristigna za okolku 2 i pol meseci 

Непосредна врска до пораките: 1161
21.11.2011 14:57:20   
kremco
Mene ginekologot mi rece da se rasprasam za ednokratna p. pomos za VTORO dete i mi trekoa ottamu deka davale POVEKJEKRATNA p. pomos 4000 i nesto okolu 8-9 meseci,kaj nas se predava vo o.Gazi baba ,edni komsii primaat za vtoro..user posted image
nesto novo,ete,vo cetvrtok kje baram potvrda od maticniot i koga kje se porodam kje vidam ,znae li nekoj kako ide toa?

(Одговор на членот Emanuelapp)
Непосредна врска до пораките: 1162
21.11.2011 15:56:01   
majmunce
zede li nekoj deneska paricka kaj mene nema nisto uste ke cekame utre!!!!!!!!!!!!

(Одговор на членот kremco)
Непосредна врска до пораките: 1163
21.11.2011 21:35:03   
libra.n
I kaj mene nema stignato uste... mislat li da pustat lugevo pari? Povke od pola porodilno mi pomina (5 meseci) ke pocnam na rabota da odam dodeka da pocnat da isplakaat...aj za svadba za malata ke stignat, ke porasni dodeka da gi zemam user posted image

< Поракaта ја уредил libra.n -- 21.11.2011 21:36:15 >

Непосредна врска до пораките: 1164
22.11.2011 9:29:40   
MERUSHKA
Денеска мојот омилен поштар :),донесе пари за надомест за трето дете! А пари од фондот!!!!!!!!??????? Последно што добив е за јули(минатиот месец).Се надевам дека денеска ќе не израдуваатттттттт :) 

B.B.B.

Непосредна врска до пораките: 1165
22.11.2011 12:21:04   
majmunce
i pak nema pari nema i nema nervi nemam pritisoko mi se kacuva veke!!!!!!!1

(Одговор на членот MERUSHKA)
Непосредна врска до пораките: 1166
22.11.2011 12:49:28   
libra.n
majmunce me iznasmea so pritisokot....user posted image . Nastrana smeata stvarno e ova preterano, 5 meseci nisto ne sum dobilla, i reagirav do fondot (poraka na net prativ) i odgovor ne dobiv....katastrofa

Непосредна врска до пораките: 1167
22.11.2011 14:18:06   
strelec 8
libra n i majmunce od koj fond cekate pari.mozebi ke moze da vi pomognam

Непосредна врска до пораките: 1168
22.11.2011 15:02:09   
libra.n
Od Prilep i dvete. Blagodaram strelec 8

(Одговор на членот strelec 8)
Непосредна врска до пораките: 1169
22.11.2011 15:44:17   
Luci
Не се устручавај, праќај пораки пак, и пак и пак....се додека не добиеш одговор. И звони на бесплатниот те.број што е објавен на нивната веб страна и на крајот на краиштата јави се во подрачната во Прилеп и прашај каде е проблемот. Многу е 1 месец да чекаш а не па 5
ИЗВОРНА ПОРАКА: libra.n

majmunce me iznasmea so pritisokot....user posted image . Nastrana smeata stvarno e ova preterano, 5 meseci nisto ne sum dobilla, i reagirav do fondot (poraka na net prativ) i odgovor ne dobiv....katastrofa

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 1170
22.11.2011 16:10:02   
majmunce
PISAV PRED DVA SAATI VO FONDO VO PRILEP ZNACI NA OVAA E MAJL ADRESA violetaz@fzo.org.mk(OVAA EGLAVNA VO FONDO VO PRILEPI MI VRATI ZA POL SAAT) I MI KAZAA DEKA TREBOVANO E BOLEDUVANJETO I TOLKU. dA OD PRILEP CEKAME PARI AJ VIDI STO ZNAES STRELEC 8

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1171
22.11.2011 17:39:07   
strelec 8
so taa podracna ne mozam da pomognam.se izvinuvam.ali tolku da se kasni kako sto se 5 meseci ne e mozno.ne se vo red dokumentite.i neka odi direkno vo fondot licno da proveri.ako ovie denovi ne se dobija pari ,ke dobijat posle 15 dekemvri.ovaa go zboruvam za site gradovi osven za skopje.so poslednata isplata na 17 se iscisti septemvri mesec.

Непосредна врска до пораките: 1172
22.11.2011 18:10:05   
libra.n
Ne e mozno da ne se vo red dokumentite, zatoa sto mi stigna resenie deka mi e odobreno boileduvanjeto. 

(Одговор на членот strelec 8)
Непосредна врска до пораките: 1173
22.11.2011 18:50:15   
majmunce
libra ne mora da znaci moja koleska od rabota na porodilno e od maj navamu i resenie i ima stasano pa eve denar nema zemeno uste, bas preeska praev muabet so nea, mora da se proveri sepak pisi i na violeta eve link violetaz@fzo.org.mk

Непосредна врска до пораките: 1174
23.11.2011 10:02:53   
miana
ИЗВОРНА ПОРАКА: libra.n

Ne e mozno da ne se vo red dokumentite, zatoa sto mi stigna resenie deka mi e odobreno boileduvanjeto. 

Si proverila na transakciska dali stignale? Da ne cekas postar da gi donese ??

Непосредна врска до пораките: 1175
Страница:   <<   < Претходна страница  45 46 [47] 48 49   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  45 46 [47] 48 49   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?