|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Најубави имиња
26.6.2011 11:46:37   
ana mari
zdr zenski...user posted image sakam da ve prasam sto mislite za imeto LUIS...... pozz
user posted image user posted image

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 326
26.6.2011 13:06:18   
Annet
нашата принцеза највероватно ќе се вика Ива...некако тоа име ни легна на двајцата.кратко и јасно...е сега има повеќе девојчиња што се викаат така.нека се здрави и живи сите............ а до сега еден куп ни поминаа низ глава,секој ден ке чуев некое име и ми се допаѓаше,ама некако ова ми остана најубаво и најзгодно за бебенцето...на крај краеви човекот си го прави името......

Непосредна врска до пораките: 327
26.6.2011 17:46:33   
annie
pokraj iminjata na moite deca sekako mi se dopagaat za zensko EMA(ova bese opcija i za bebeto se dvoumevme pomegu BELLA ili EMMA no koga se rodi edno belo,belo bebe definitivno si rekovme BELLA ke bide)a za ,maskoTOMI

Солзата е нејзин начин да се изрази, нејзината тага, нејзината љубов, нејзината осаменост, нејзината болка и нејзината гордост!!!

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 328
27.6.2011 19:29:11   
MERUSHKA
Pozdrav do site.....Mojot sin treba da se rodi
za max.3 nedeli.Ke se vika Aleksej :)

(Одговор на членот Adrijana)
Непосредна врска до пораките: 329
27.6.2011 19:45:37   
prettygirl
beblakot nash treba da pristigni za nekoj den i jas sakam da se vika Iva.Dovolno kratko i slatko ime za mene user posted image

Ona sto moze da go donese momentot, ne moze ni celiot zivot

(Одговор на членот ana mari)
Непосредна врска до пораките: 330
27.6.2011 23:35:24   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: prettygirl

beblakot nash treba da pristigni za nekoj den i jas sakam da se vika Iva.Dovolno kratko i slatko ime za mene user posted image

da super e imeto e preubavo i na mene mi e toa faovrit no na nasite staro svatovi kerkickata im e IVA pa zatoa se dvoumam dali da bide taka i nasto a pokraj IVA favoriti mi se i EVA,BISERA i ENA se uste ne mozeme da se odlucime pomegu ovie iminja no imam uste tocno dva meseci pa ke razmislime ako ne krajna opcija ke bide kumo i kumata da pisat poveke iminja pa nie od tie da odbereme,koga ke me prasa nekoj za koe ime ni se sviga jas ja kazuvam taa opcija deka kumot ke pise pa nie od tie ke odbereme i na nego mu taka kazavme pa ako pogodi nekoj od moite favoriti ok ako ne togas jas ke se odlucam koe da bide od ovie cetiri spored vas koe e najubavo a sakam najkratko sto moze da bide za da ne mi go prekrstuvaat ne sakam kako mene moeto e so deset_  Aleksandra a site me vikaat Ace ili Acka sto ne mi se dopagaa,no mozebi i gospod ke go kaze imeto malku neka mi izvine kumo i kumatauser posted image ako go minam terminot i se porodam na 11 septemvri kako i sto e po moeto racunanje ke bide JOVANA bidejki na 11 septemvri e sv.Jovan opcecen

< Поракaта ја уредил mamicka77 -- 27.6.2011 23:40:46 >

(Одговор на членот prettygirl)
Непосредна врска до пораките: 331
2.7.2011 20:18:33   
svetlanaZ
Jovana e prekrasno ime jas sum user posted image 24 nedela seuste ne moze da se vidi polot no razmisluvame za Jovana ili ako e momce Jovan user posted image Pozdravce

Непосредна врска до пораките: 332
3.7.2011 21:15:02   
MERUSHKA
A moite princezi...... Lori i Meri,a za nekoj den i princot :) Aleksej.Treto pa masko.....

B.B.B.

(Одговор на членот mama30)
Непосредна врска до пораките: 333
14.7.2011 13:40:29   
luckygirl
Zdravo rr-ki,eve i jas da spodelam so vas za imeto na bebceto moe najmilo.Sakavme da bide zensko i ke se vikase MARIJA ama pak e masko,i taka sega imam eden MARIO,a vtoriot sin ke se vika DARIJAN,kako vi se dopaga,prvo si mislev MATEJ ama nekako mnogu cesto ime stana,a ova bas ne e tolku cesto.Pozz

(Одговор на членот MERUSHKA)
Непосредна врска до пораките: 334
14.7.2011 13:44:51   
AnnaMolly RR
Убаво е Даријан user posted image

Live and let live

(Одговор на членот luckygirl)
Непосредна врска до пораките: 335
19.7.2011 13:18:54   
Lara2224
Darijan e prekrasno ime... mi bese eden od favoritite no mm ne se otkazuva od toa so prvicno go sakavme i dvajcata.... za brzo ke go pisam, da ne se premislime vo megjuvreme... :D

* you are my hearthbeat *

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 336
19.7.2011 13:30:54   
Natasa981
jas stvarno neznam kako ke se vika naseto devojce..nikako da se dogovorime so mm! Jas imam favoriti ama toj ne se soglasuva,a najloso e toa sto toj voopsto ne zazema stav hehe

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот Lara2224)
Непосредна врска до пораките: 337
19.7.2011 13:35:16   
dostickage
neka bide se vo red,da e zdrava i ziva pa za ime najlesno ke se dogovorite.
otvorite internet ima sajtovi so spisoci na zenski i maski iminja,sigurna sum deka ke si najdete nesto sto vi se dopagja i na dvajcata.

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 338
19.7.2011 13:54:24   
AnnaMolly RR
Наташке, тоа што маж ти не се меша тебе ќе ти биде полесно. Смисли си именце што ти се допаѓа и предложи му го. Сигурна сум дека нема да се противи. А сакате модерно име или некое од постарите, а убави македонски имиња?
Ајде дај предлози, ќе ти помогнеме во изборот!

Live and let live

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 339
19.7.2011 14:01:28   
Natasa981
eve gi moite najomileni: Sofija, Veda, Lana, Srna i Lina! Ajde mamicki,koe na vas vI se dopaga? Pomognete da izberam:)

< Поракaта ја уредил Natasa981 -- 19.7.2011 14:03:37 >

Непосредна врска до пораките: 340
19.7.2011 14:02:25   
AnnaMolly RR
Од понудените мене најубави ми се Софија и Лина! user posted image

< Поракaта ја уредил AnnaMolly RR -- 19.7.2011 14:04:01 >

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 341
19.7.2011 16:13:14   
humana
Mwnw mi sw dopaka Lina

Непосредна врска до пораките: 342
20.7.2011 15:16:00   
vanessa30
mene mi se dopaga Sofija i Srna. Probaj so prezimeto po zvucnost kako odat.

A mojata drugarka se porodi pred 1 mesec i malata ke ja krstat Anja, bas mi se dopaga imeto.user posted image

< Поракaта ја уредил vanessa30 -- 20.7.2011 15:20:23 >

(Одговор на членот humana)
Непосредна врска до пораките: 343
20.7.2011 15:35:12   
Natasa981
lele zenski,bas me pogodivte! Moj najgolem favorit e Sofija,pa potoa Srna i Lina. Sofija mnogu mi se dopaga,ama potesnava familija negoduva..mi e gajle,da vi kazam pravo.

(Одговор на членот vanessa30)
Непосредна врска до пораките: 344
20.7.2011 15:38:11   
AnnaMolly RR
Што има да негодува потесната фамилија! Како сакаш - така да си го крстиш бебето!

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 345
22.7.2011 12:52:31   
miana
Lele rr mamicki. Voopsto ne se nadevav deka ke imam devojce i zensko ime ne mi paga na pamet..Za prvata kerkicka nemav nikakvi razmisluvanja ednostavno znaev deka ke se vika Mia i kraj ,a sega nemam ni zelba za zansko ime...Ajde znaejki go imeto na kerkami Mia kazete nekoja idea za vtorava :) Jas sakam Mila ama mm se mrsti...

Непосредна врска до пораките: 346
22.7.2011 13:15:15   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Lele rr mamicki. Voopsto ne se nadevav deka ke imam devojce i zensko ime ne mi paga na pamet..Za prvata kerkicka nemav nikakvi razmisluvanja ednostavno znaev deka ke se vika Mia i kraj ,a sega nemam ni zelba za zansko ime...Ajde znaejki go imeto na kerkami Mia kazete nekoja idea za vtorava :) Jas sakam Mila ama mm se mrsti...

naseto e zensko i favoriti ni se EVA,ENA I BISERA tie se moj favoriti a na MM se SOFIJA I LANA pa ke videme koj ke pobedi ama najverojatno EVA  ke pobedi,ako ti se sviga nekoj od ovie primeri

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 347
22.7.2011 13:41:35   
Natasa981
Mia mi odi ubavo so Matea.. Na 'm' se i dvete a pak razlicni. Ubavo mi e, bar na mene. Mojata ke se vika ili sofija ili lina ili srna:) ama po se izgleda ke bide sofija! Pozz

Непосредна врска до пораките: 348
22.7.2011 13:47:28   
miana
Pa i jas sakam Matea ,ama mm mi vika deka mu bilo malce masko..E kako vikam masko koga MATEJ e masko a  ne matea.Neznam ke vidime,ama mislam deka mnogu tesko ke bide..Nemame nekoja posebna zelba :(

Непосредна врска до пораките: 349
22.7.2011 14:46:34   
vanessa30
So maz mi imavme favoriti za masko i za zensko ime David  i Mihaela. Bidejki kaj mene potvrdija deka e masko, Miana mozes da vidis dali i na dvajcata vi se dopaga imeto Mihaela.
Mia i Mihaela mislam deka ubavo zvuci???

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 350
Страница:   <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?