Bitolcanka -> RE: Приказни со среќен крај :) (15.12.2009 17:40:11)
|
Прекрасна вистинита приказна, како и претходните [sm=smiley1.gif] Јас не сум сеуште во брак, но планирам да "рипнам" во тавче за неколку месеци, па сега малку љубопитна ги читам вашите искуства и си велам - сигурно не е толку "страшно" да се биде во брак-сопруга и мајка [sm=smiley1.gif] Иако не знам колку е тешко и неизвесно очекувањето на најубавото нешто во животот [sm=duda.gif] од други искуства во животот знам дека вреди да се чека, тоа го прави доживувањето повозбудливо и ја зголемува радоста [sm=bravo.gif] Се во животот се случува кога најмалку очекуваме и кога воопшто не се надеваме. Тоа ми се случи мене со мојата сегашна [sm=smiley27.gif] Ќе ви раскажувам другпат и на тема за тоа. Оваа 2009 беше судбинска година за мене, почнав да верувам во судбина и во убавината на животот [sm=sloncek.gif] Имав и големи проблеми, пречки, замки, но се изборив - вредеше [sm=smiley31.gif] Затоа девојки и жени - никогаш не се предавајте, бидете упорни, верувајте во себе и ви гарантирам дека ќе успеете [sm=smiley20.gif]
|
|
|
|