RE: Најинтересниот момент од вашата свадба (Целосна верзија)

Форум >> [Партнерство] >> Свадби, крштевки, годишници ...

Порака

strelec 8 -> RE: Најинтересниот момент од вашата свадба (29.11.2010 11:06:52)

ovaa leto imase edna takva svadba kaj zgradite na raskrsnica kade sto kolite go blokiraa celiot soobrakaj i vidov kako izvadija stolovi od kaficot sto bese tamu.ako ne bese na taa svadba se izvinuvam.

Pepelaska * -> RE: Најинтересниот момент од вашата свадба (29.11.2010 12:24:29)

Haahaahaha, da jas bev taa svadba e :) ete kolku e mal svetot[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

POZZZZ

miana -> RE: Најинтересниот момент од вашата свадба (16.8.2011 15:43:57)

Koga dojdoa kaj mene da me zimaat ,na deverot mu ja imaa ukradeno ( moite) ednata cevla od korpata..Nastana nevidena panika i gi nateravme da platat i za drugata [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Felly RR -> RE: Најинтересниот момент од вашата свадба (16.8.2011 17:06:03)

ИЗВОРНА ПОРАКА: baby mama

Koga doagaa svatovite kaj nas doma go zaboravile bidermaerot,

И кај нас се случи истото. Го заборавиле, ама немаше ни да се сетат ако сликарот не го побараше за да ме слика со него.  И дури рекоа не го даваме бидермаерот, после, а ние сите зачудени (јас и девојчињата што беа со мене в соба) зошто да не ме слика со бидермаер. И отпосле разбрав дека го заборавиле дома, затоа не го „давале“.[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

blond -> RE: Најинтересниот момент од вашата свадба (20.8.2011 3:10:07)

Целата свадба беше интересна. Почнувајќи од тоа дека кога дојдоа по мене сватовите си тргнаа од пооооооооочетокот на улицата и сииииите комши ги намамија да излезат.
Кумот ги чукна круните во црквата, а јас готова бев да прснам од смеа. Плус и лудиов поп кажа потоа: колку лепчиња скршив толку деца да имате (а скрши 6-7), а јас искоментирав на глас: ахаааааа ај нека се на рамно 11, фудбалски тим [sm=hudicek1.gif]

Пред вечерата некаде пејачот разгласи: Младоженците ве покануваат надвор, имаат изненадување за вас. И следеле коментари од тетки, стрини, чичовци: А бе зошто сеа надвор не викаат, да не сакаат без вечера да заврши свадбата, можеби сакаат да не испудат?! А ние имавме огномет спремено. Сите стојат надвор ( а беше ладно), се гледаат меѓу себе [sm=jezicek.gif] не знаат што е изненадувањето. И кога почна огнометот сите со главите нагоре. Е тој дел ќе го исечам да видите какви се смеши сите [sm=jezicek.gif]

Потоа дедо ми кој има 65-66 години играше твист[sm=bravo.gif] што е невообичаено т.н старец да игра така.

На играњето на пајдушкото се спремивме претходно женските од мојата страна и се вртевме во круг сите на мој знак, бевме синхронизирани така добро како оние двојките во базен што имаат уметнички настап.

И да, смотаната јас бидермаерот кога го фрлав го треснав во земја [sm=smiley29.gif] Така е тоа кога во 7ми месец дрмаш вотка [sm=smiley36.gif]

scared RR -> RE: Најинтересниот момент од вашата свадба (30.11.2014 0:24:30)

напиен гостин кој што се клатеше лево десно, клише знам, ама мене смешен ми беше [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  1 [2]