Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Конечно и на Рингераја.мк пристигна календарот на детски развој.
Календарот на детски развој го следи растот и развојот на детето од раѓањето се до 8 годишна возраст. Детални информации, занимливости, одговори на секојдневни прашања со кои се среќаваат родителите, од сега за секоја возраст се достапни на едно место. Во изработката на календарот учествуваа и несебично го споделија своето знаење и искуство бројни и признати стручњаци од сите области.
Секоја чест, одличен е календарот на детски развој! имам само едно прашање - дали во делот „Моето дете“ може да се внесат податоци за 2 деца (или пвеќе). Јас не успеав. Ако не може, предлагам да се воведе и таква можност
Пред една недела Матеа наполни 11 месеци, и кога отворив РР, одам во КАЛЕНДАРОТ НА ДЕТСКИ РАЗВОЈ и читам „Ве боли грбот? Не грижете се, уште малку па Вашето дете ќе прооди...“ Уффф....помислив... само РР знае како ми е, друг никој не ме прашал
Календарот го бираш од горното мени, кога ќе го одбереш може да избереш месец з акој те интересира да читаш, а 1 месечно на твојата е-адреса ќе добиваш е-новост поврзана за возраста на детето (децата) внесени во календарот.