Палешка РР -> Палачинкијада на Halloween (8.10.2010 23:45:12)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka еее, па Сончоглед, следиот пат кај мене на палачинки. Ајде у ствари да направиме РР паланчикијада! ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka ја (пошто не ме бива за се`, хи, хи) не знам како се отвара нова тема ти Амелбебе отвори на пр. РР Паланчикијада и ќе договориме се~. Може пак да има хуманитарен белег. Или да ја направиме во игротека за 31 Октомври (денот на вештерките, хи,хи,) па да ги маскираме децата - Паланчикијада и маскембал... ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka ааааајдееееее!!! еве, мм да оди негде на пат и доаѓајте. Ајде список: 1. Анамоли 2. Анушка 3. ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka ааааајдееееее!!! еве, мм да оди негде на пат и доаѓајте. Ајде список: 1. Анамоли 2. Анушка 3.amelbebe sama se pisav da ne se macis ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly Ајде женчиња собирајте се за палачинки, мене уште од сега ми течат лиги. ИЗВОРНА ПОРАКА: baby mama Не мора да се мачите да правите, еве јас ке Ви донесам. Под мојот стан има палачинкара и нон стоп мириса на палачинчиња.Доволна ми е миризбата исто како да сум јадела. Наутро станувам со мирис на палачинки,навечер легнувам пак со палачинките . Инаку прават нон стоп и носат по продавници не е онаква класична палачинкара за гости .
|
|
|
|