vanessa30 -> RE: Лапараскопија (4.4.2011 11:09:50)
|
zagrizenaa I jas porano odev vo plodnost, kaj d-r Tase i trebase da mi se napravi laparaskopija, ne ja pravi vo Bitola, vo momentalnata ordinacija nemase moznost za takvo nesto. Neznam do kade mu e so izgradba novata bolnica, oti mene uste esenta koga bev kaj nego mi vikase deka naprolet ke mu bila gotova, a za sv Lazar odbi da mi pravi tamu so izgovor deka opremata im bila stara. E mene ne mi se cekase za laparaskopija pola godina, a najverojatno ni naprolet nema da mu bidi gotova bolnicata, pa takada ke trebase da cekam skoro godina i izbrav da ja pravam na drugo mesto t.e vo Remedika vo Skopje kaj d-r Dimitrov. Sirena 2 Inaku laparo i histeroskopija kostase 1000 evra vo Remedika so vklucen bolnicki den, ispituvanje na krv, histoloska analiza na cistata sto mi ja izvadija, hormoni sto mi dadoa da gi pijam i nekoi dopolnitelni raboti.Inaku uslugata e na nivo, ali bidejki jas pravev vo noemvri 2010, neznam dali imaat promeni na cenite. Ali najubavo da se javis na tel i ke ti kazat za cenite kolku samo laparo, a kolku so histeroskopija.
|
|
|
|