kitty -> RE: Релаксатор (30.6.2010 20:15:38)
|
Ne se sekirajte voopsto,slobodno neka si spijat vo relaksator,polozbata e anatomska i udobno im e,jas sum inaku D-r. po profesija i mojata malecka koga imase grcevi ili tesko zaspivase navecer samo relaksatorot ne spasuvase,jas od ist strav ja vadev i ja rasplakuvav i bese samo ponervozna,a na ortoped koga bev kaj D-r. Vidoevski koj vazi za najdobar vo grankata mi rece deka nema problem kolku saka tolku da si sedi,inaku imam kolicka 3 vo 1 od GRACO (prodavnicata se vika KRS-ramstor vo podrum kaj neptun) i sum prezadovolna,tolku e prakticna da ne e svesno,relaksatorot se montira na nea,se nosi vo kola i doma kade sakam,a sega koga ke pocne da sedi se menuva samo sedisteto :) inaku od istata programa kupivme se i krevetceto e ludnica so igracki,muzika,vibracii,a kupivme i sweetpeace-najrevolucionernata naprava za bebinja sto postoi,bebeto ja koristi od prviot den i bez problem vo nea si spie pa duri i vo najteskite noki tamu zaspiva,ima isto muzika,prirodni tonovi,zvuci od utrobata na majkata,srcebienje,vibracii,brzini na lulanje,i 4 razlicni pozicii,jas sum prezadovolna i do den denes (imame 5 meseci) ja obozavame!
|
|
|
|