boni25 -> RE: Релаксатор (5.11.2012 10:03:55)
|
Mamicki ve molam za pomos, ako znae nekoja da me upati kade mozam da najdam pogolem relaksator t.e posirok kaj ramencata, site sto sum gi videla se standardna golemina, problemot mi e sto iako se smetam za epten umorna majka koga se raboti za deteto nejzinoto uspivanje mi straaaaasen problem, i se spie, korne od placenje od sto i se spie i edinstven nacin na uspivanje mi bilo ili vo relaksator niskajki ja, ili vo kola,ili kolicka i nadvor, otkako ja otfrli cuclata na 3 meseci a se uspivavame so nea, do sega ( polni 7 meseci) se uspivavme vo relaksatorot ( preku den) probav na site mozni drugi nacini ali bukvalno na site i moeto bebe ne moze da zaspie na drug nacin. Ovoj relaksator i e veke tesen kaj ramencata i nemam srce da ja uspivam vo nego kako kifla svitkana, inaku e od chicco a tie mi se minijatura nekako i od taa pricina moram da najdam posirok, za da ne se razvozuvam niz gradov kako luda nekoja za da si go zaspie deteto. ako ima nekoj informacija od kade mozam da najdam vakvo nesto ve molam pisete.
|
|
|
|