Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
kakov mobilen telefon imate? kolku ste opsednati so telefonot? dali ste mnogu muabetlii po telefon? kako onaj vicot,zenata sto po saati zborase na telefon, ou zeno pola sat mnogu malku ovaj pat zborase?-greska bese!!!
< Поракaта ја уредил Julie -- 13.10.2010 23:33:11 >
JAS IMAM NOKIA 2530 DODEKA NE BEV MAZENA SPIEV SO NEGO HAHH DA POSLE 4 SABALJE ZASPIVAV KE ZBOREV DODEKA BATERIJATA NE SE ISPRAZNI DURI I KOGA KE GO STAVEV DA SE PUNI PAK ZBOREV AHHAHA SEGA NE POSTO SUM VO NORVESKA I VAMU E PREEEEEEEESKAPO
< Поракaта ја уредил Julie -- 13.10.2010 23:33:27 >
imam alkatel,nekoja ponova marka tocno i ne znam koja ,mi go dadoa besplatno od cosmofon ,firmata kade sto rabotam ima skluceno dogovor pa go koristam. Inaku licno i ne go sakam telefonot i ne sum opsednata so nego ,go koristam samo koga mi treba i tolku
< Поракaта ја уредил Maca25 -- 13.10.2010 23:37:00 >
Имам Самсунг ј700и што го земав бесплатно со продолжување на договорот на t-mobile и уште еден обичен Самсунг (не знам сега кој број е), без камера, без мп3, без ништо на one. Ама ич не ми е гајле каков модел на телефон имам, важно да можам да вртам. Ако треба ќе носам и Нокиа3310 само да ми користи
< Поракaта ја уредил Julie -- 13.10.2010 23:35:07 >
i jas imam takov probaj da izvadis slika mnogu ubavi sliki vadi...jas od bolnica sto gi izvadov slikite sto go slkav lukas izvadov mnogu ubav kvalitet...poz
< Поракaта ја уредил Julie -- 13.10.2010 23:34:45 >
< Поракaта ја уредил Maca25 -- 30.12.2010 18:57:44 >
воопшто не ми е важен изгледот на мобилниот, се додека функционира ко што треба и не се празни брзо батеријата. Имам 2, еден за пријатели еден за непријатели...ха ха ха, се шалам - на еден ми ѕвони мајка ми само, а другиот е за сите останати
Jas imam vodafon od ovie na tac neznam toacno koja brojka i ne sum kojznae kolku zadovolna a razgovaram redovno de so majka mi de so sveki pa aj so MM pa nekoja drgaraka pa dosta cesto, fiksniot veke i zaboraviv kako izgleda
imam nokia i go koristam 7 godini.. baterijata mi zabusava vo posledno vreme i denovive resiv pak da kupam nokia ama nesto evtino..imate li predlog od kade i kolku cini??