RE: Дали се чувствувате секси и кога сте бремена? (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Defne90 RR -> RE: Дали се чувствувате секси и кога сте бремена? (6.2.2014 11:24:50)

Vo prvata bremenost ne se cuvstvuvav voopsto seksi i nemase kako zatoa sto se popraviv 20 kg pa se cuvstvuvav kako slon.Sega koga se gledam na sliki ne mozam da se prepoznaam kolku strasno debela sum bila.A so vtorata breenost se cuvstvuvav seksi,ne se popraviv mnogu i si nosev i tesni alista.[sm=smiley1.gif]

vezilka RR -> RE: Дали се чувствувате секси и кога сте бремена? (6.2.2014 11:37:44)

Ама ич, како да кажам. Не ми иде некако мев и секси у комбинација.[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] И не се работи за тоа колку сум здебелена, пошто овој пат не сум многу, ама мевот тука си е. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Mihaela 2010 -> RE: Дали се чувствувате секси и кога сте бремена? (6.2.2014 11:44:55)

Jas ne bremena pa ne se osekjam seksi pa kamo li bremena[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Sala na strana
Znaci koga bev bremena,mnogu se raznezniv,se razubavev,ama seksi ne bev,gi zdebeliv nozete,normalno stomak si raste,race zdebeleni ko ramno itn itn
Neznam ke go prasam bas mm dali mu bev seksi[sm=smiley36.gif]

Мамичка85 -> RE: Дали се чувствувате секси и кога сте бремена? (6.2.2014 16:00:43)

Pa,se osekav seksi cela bremenost deka ja pominav vo helanki i vo istite bluzi od pred toa [sm=smiley36.gif] baska ko sto bev mnogu slaba bremenosta i popravanjeto mi idea bas vo prilog [sm=smiley36.gif]

Martins mom -> RE: Дали се чувствувате секси и кога сте бремена? (6.2.2014 16:11:41)

Уууу ИЧ , а богами и сега после бременост ужас!!![sm=smiley19.gif]

sandriana RR -> RE: Дали се чувствувате секси и кога сте бремена? (7.2.2014 9:01:41)

Еве на што ме асоцира оваа тема - на La Bomba [sm=smiley36.gif]
Толку секси се осеќам [sm=smiley36.gif]

vezilka RR -> RE: Дали се чувствувате секси и кога сте бремена? (7.2.2014 9:17:12)

ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana RR

Еве на што ме асоцира оваа тема - на La Bomba [sm=smiley36.gif]
Толку секси се осеќам [sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Баш така. Замисли вечер да посакам да му го изиграм танцов на мажле..Ако не побегне од собата, моооооооожби бар трошка сум секси. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Felly RR -> RE: Дали се чувствувате секси и кога сте бремена? (7.2.2014 9:40:05)

Ох, леле, женички, па не е ваљда до толку. Хеххеее, се изнасмеав важно.
Везилке, па и облеката има важна улога тука. А музичево па баш е добро за некој секси танц. Не мора истите движења да ги користиш. [sm=smiley2.gif]

AneLav RR -> RE: Дали се чувствувате секси и кога сте бремена? (7.2.2014 10:33:22)

Јас ич не се осеќав секси, ниту пак за секс ми текнуваше. Сите ми викаа дека сум разубавена, ама со толкав мев па секси да се осеќам не знам...
[sm=smiley1.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  1 [2]