niki -> RE: Какви ви се колегите на работа? (16.6.2014 22:48:58)
|
Posle dva i pol meseci rabota vo hotelov da sublimiram vpecatoci za kolegive godinesni Vkupno sme 19 edna grupa raznolika cudo edno poveketo se pozitivno raspolozeni, nasmeani, fini i korektni, vo taa grupa spagaat i onie sto gi znam od prethodno i so koi i privatno se druzime imame edna sobarka, davez, se javuva za trista gluposti da prasa od tipot, izvalkana e postelinata da ja smenam ili ne, ili gostite stavile karticka ne voznemiruvaj, da tropnam ili ne na vrata imame eden vozac kogo se zivo go nervira, i za dobro i za loso ako mu se obratis i razgovorot e podolg od dve prosti recenici uspevas da go nadrndas, bog da cuva, site se obiduvame da go izbegneme popladnevnava recepcionerka e tetkica vo klimaks pa i taa ima biseri, voglavnom e super zena, muabetdjika sovetodavec ama ima nekoja tendencija da se zakaci za nekogo pa postojano da mu naoga mani i so zabeleskite odi kaj menadjerot pretpladnevnata recepcionerka mi e neiscrpen izvor za ucenje novi raboti, pomlada e od mene 1 godina isti horoskopski znak, ogromno iskustvo i odlicen smisol za humor vo sekoj slucaj sekoj den e interesen, ne znaes sto ke nacekas, dali ke se nasmees ili ke se cudis, da ne se urocam seuste nikoj ne uspeal da me iznervira, neznam dali e do atmosferata ili jas oguglav no godinava odam na rabota so najmalku stres od site godini nanazad
|
|
|
|