Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Mojata vcencanica koj tek ke se sie ja naracav vo mavrovka, vo butik za vencanici Katerina, i iskreno se nadevam deka ke izleze kako sto treba. Na prva proba sum od 25-30 septemvri a svadbata e na 16-ti oktomvri. Na moe baranje e kasno zakazana prvata proba bidejki ne znam kako ke rastam vo stomakot i mnogu variram so kilazata, sega sum 18-ta nedela. Se dogovorivme da bide gotova na 10-ti oktomvri i se nadevam ke go zapazi rokot
Мојата венчаница ја изнајмив од аталје во Поликастро,Грција и беше преубава.на Пјер герден модел со што долниот дел се вадеше беше на патент и се утепав од играње без ни малку да ми смета .Ако сака некој подетални информации ќе пишам пак
jas mojata vencanica ja kupiv ....i sega si e gledam samo ...mnogu mi bese ubava prekrasna ........... kako sum se iznervirala so sveki letoto bevme na svadba kaj vnuk od sestra i, taa e ponudila mojata vencanica mene mi se krena kosata ama sreka sto nevestata veke imase dadeno kapar nekade....a tie pravea domasna svadba katastrofa ke mi e napravese ke trebese da e frlam,da bese vo hotel podrugo e cisto e ...
Јас ја шиев кај Лидија во Мавровка и тоа за една недела отприлика ми ја соши. Најпрво не сакав венчаница, само некое кратко фустанче, ама кога отидов кај неа ми покажа еден преубав модел и се согласив. Мојата венчаница беше кратка.
Јас ја шиев кај Лидија во Мавровка и тоа за една недела отприлика ми ја соши. Најпрво не сакав венчаница, само некое кратко фустанче, ама кога отидов кај неа ми покажа еден преубав модел и се согласив. Мојата венчаница беше кратка.
Леле и јас ја шиев мојата венчаница кај Лидија во Мавровка. Она е пријателка на стрина ми за се ми угодуваше Всушност јас си знаев што сакам и однесов слика од моделот и она ми го соши
Мене ме наговори татко ми да одам кај неа...пријатели биле со маж и. И отидов. И прво бев толку скептична, па кога ги видов сите тие тулов, чипки...на другите венчаници си реков ај да си одам јас, ќе си купам бело кратко фустанче. Јас искрено никогаш не сум се замислувала како невеста во класична венчаница. И тогаш се појави Лидија со еден преубав материјал и ми рече од ова ќе ти сошијам што сакаш. Одма понав да прелистувам по списанијата и си најдов еден модел и за една недела ми го соши.
< Поракaта ја уредил Maca25 -- 18.3.2011 10:06:37 >
I jas mojata ja siev kaj Lidija, i jas sum prezadovolna od nea. Mnogu profesionalno izraboteno (spored mene) so nejzini soveti kako podobro bi mi stoelo, i sve naj naj. Inaku mozes da ja najdes na FB Vencanici Lidija. Ili vo Mavrovka na prv sprat. Si pisusva na fb tocno kaj se naoga
Јас викендов шетав за венчаници ми се бендисаа најмногу во Жан Мари и Жана,имате ли искуство околу овие бутици и со Форевер во ГТЦ ? Треба веке кај и да е да се одлучам бидејќи сите се со термини зафатени
Јас мојата ја шиев во Мавровка, незнам какос е викаше бутикот али стварно венчаницата беше сон... немав намера да фрлам пари за нешто што ќе ми фаќа прашина понатака така што за 300 евра имав мн убава венчаница
Невесте, па ти се спреми веќе Сигурно ќе се погоди, за згодна невеста нема утка во фустан Инаку, да не бидам оф топик - јас мојата венчаница си ја купив готова, најслучајно на цел свет, од еден бутик од Мавровка. Барав обичен фустан, само светол, да не биде класична венчаница, но кога го видов овој, закачен во дуќанот, морав да влезам, да го пробам-и беше токму како за мене шиен. Така, во истиот момент се откажав од идејата за не -невестински фустан, и си имав класична венчаница за мојата свадба
Јас мојата ја купив од еден бутик во Мавровка, не знам како се вика и чинеше 500 евра. Сега ми е малку мака што толку ари се ,,заробени,, во неа, за едно облекување ама тогаш не мислев така
Здравоо девојкии. Мене скоро ми беше свадбата, шиев кај една жена во Мавровка, на спрат горе. Се вика Соња, плава е. (ова ви го кажувам пошо има уште една Соња но таа е црна). Бутикот и е среден на вратата пишува Соња се наога лесно. Значи жената перфектно си ја разбира работата. Многу е прецизна во секоја точка од венчаницата. Јас сум ПРЕЗАДОВОЛНА! Искрена е. Ке ви каже се што ви стои и што не ви стои како мене на пример и стварно беше во право. Цените и се доста прилагодливи. За квалитетот на венчаницата да не збориме одличен !! Ви ја препорачувам на сите идни невести. Верувајте ми нема да се каете ако ме послушате
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.