Viktori -> RE: Приказна која дава сила на сите кои живeеме со неплодноста (14.11.2010 12:59:39)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: misticia Виктори огорчена си многу од тоа како стојат нештата во животот, ама треба да знаеш животот е тркало, а изгледот на светот е лажен. Никој не може да знае навистина како некој друг живее и дали е во право за некои работи што ги прави Можеби (само можеби - незнам) Анџелина Џоли нема да може да заработи колку што заработува ако не е гламурозна, а кога нема да заработи ќе нема што да даде на некој друг Треба да го гледаш светот со други очи ако почнеш да ги анализираш другите одиш на патот кон депресија ништо друго не се постигнува http://www.youtube.com/watch?v=1jukhX3iIzI инаку имам приказна која дава сила - сабајле чув (наслушнав како што не треба) дека една двојка што се мачеше подолго време чекаат бебе :) не треба да прекажувам наслушнати работи срам да ми е :) воопшто не сум огорчена од животот. Мене животот ми е супер фала му на Бога, ама не е супер за нормалните луѓе во МК (со каков било проблем во кои за некои работи спаѓам и јас, нормално) е на тоа сум огорчена. Огорчена не уствари, ама гневна да. Ако си Н.Н никој не те ферма. Браво за Весна ајде ќе и аплаудирам, ама да не беше Весна туку некој од маало дали ќе беше така, дали ќе беше на ТВ, дали ќе успееше??? Можеме само да нагаѓаме. И те молам, не ми давај дијагнози. Јас сум само искрена - доживотен хејтер на непрвди. Лицемерие и политикантство не ми е во опис.
|
|
|
|