@bebe -> RE: Колку време се обидувате да забремените? (18.1.2013 19:14:03)
|
bebence_21, jas bi ti preporacala da ne se otkazuvas vo svesta i samodoverbata, da veruvas vo sebe deka ke uspeete i navistina ke uspeete eden den, i jas sum vo ista situacija kako tebe koga go procitav tvojot post kako mene mi zvucis, i jas imav neuspesno ivf a posledovatelno site ispituvanja se vo red, a ivf pravev bidejki i nie sme 6 godini vo brak a nikako da gi vidam dvete crti sto radost ni nosat, vaka jas posle neuspesnoto ivf bev vo apteka i i kazav na aptekarkata dali imaat nesto primer nekoi vitamini za zabremenuvanje i slicno i mi dade da pijam vitamin D bidejki mnogu bil znacaen vo procesot za zabremenuvanje i edno sisence so site vidovi vitamini se vika (new life od calivita internacional) i cini 1000 denari i gi ima site mozni vitamini vo edno, pa ke vidam sto ke napravam narednive meseci i normalno aktivni so soprugot kolku sto mozete vo obidot za bebe, vitaminite ne se stetni, nekogas i ne mozeme preku hranata se da vneseme , primeti li deka posle ivf ti davaat vitamini so terapijata tie navistina moze mnogu da pomognat na organizmot toa znaci deka i nie treba da dejstvuvame da mu pomogneme na organizmot, neka ni so sreka
|
|
|
|