mama26 -> RE: Бла-Бла Клуб!!! (17.12.2010 20:56:33)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26 daj bopze da e toa.tamu sto imam drugarki sto komuniciram mi vikaat od rabota e doma i so caskata samo..si piel mnoogu tesko mu e znam. i moze mu doagam kako sebicna i deka samo moi zadovolstva si gledam pa neznam ni jas..vazno ne e toj los covek veruvajte mi.ednostavno ete razlika sme 10 godini plus dalecina pa ako mu spomnam novi drugarki odbiva..izgleda ke da e toa arh diz kako sto kaza Мама26 јас сосема те разбирам. Ја имаш мојата поддршка. Сигурно нему му е потешко таму - сам, без роднини и пријатели, се чувствува поосамено, па затоа така реагира. Верувај се' ќе се среди кога ќе си дојди. Ова е само ваш потежок период, криза, којашто ја има во секоја врска/брак - ќе помине. Кога љубовта е доволно силна никој и ништо не ви може, се' ќе издржите [sm=smiley31.gif] f[sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] Ситиот не му верува на гладниот, затоплениот на замрзнатиот. Секој си знае за себе најдобро. lleeelee bitolcanke te obozavam..srcka si mi ,mi olesni premnogu.te sakam p.c kako covek da ne ti otide pamet na drugo nesto da te uplasam bezveze[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|