|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  71 72 [73] 74 75   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бла-Бла Клуб!!!
20.12.2010 22:05:40   
lukas
dobro veceeeeeeerrrrr!!!!
kako ste????

denes nie so lukas raznesuvavme na babite i tetkite cestitka,prva nova god.prva cestitka...user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1801
20.12.2010 22:06:46   
Beatris
Чекај рано ти е за дежурство уште од сега user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 1802
20.12.2010 22:10:29   
Olivia
lukas

dobro veceeeeeeerrrrr!!!!
kako ste????
denes nie so lukas raznesuvavme na babite i tetkite cestitka,prva nova god.prva cestitka...

Gi napravivte cestitkite so na slika od LUkas!!!!  aaa mora da pratite edna za Skopje

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1803
20.12.2010 22:19:19   
lukas
hihihi,begaj dodeka se odlucime ke se otepavme so mm ...hahha..slikata ke ja stavam za da ja vidite vo sliki od moeto dete..

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Непосредна врска до пораките: 1804
20.12.2010 22:21:55   
lukas
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
leleeeeeeeeeeeee moderatori brisete odma slikata od lukas ja staviv vo slepo crevo rezil od koga pricnav vidov so sum otisla tamu da barav slepo crevo ne ke najdev....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brisete!!!!!!!!!ve molaaaaaaaaammmmmm

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 1805
20.12.2010 22:25:33   
Beatris
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 1806
20.12.2010 22:27:05   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
leleeeeeeeeeeeee moderatori brisete odma slikata od lukas ja staviv vo slepo crevo rezil od koga pricnav vidov so sum otisla tamu da barav slepo crevo ne ke najdev....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brisete!!!!!!!!!ve molaaaaaaaaammmmmm

Оди сама на уреди (горе над постот) и избриши ја сликата, па нека си остане празен постот user posted image

Непосредна врска до пораките: 1807
20.12.2010 22:28:20   
Olivia
Ostaj slikata ke ja sredat...bitno e ke ja vidime

Непосредна врска до пораките: 1808
20.12.2010 22:29:25   
Beatris
user posted image user posted image user posted image Ја видов сликата, многу е убава, срцко е како за на реклама 

Непосредна врска до пораките: 1809
20.12.2010 22:35:19   
Natuska85
Еј луди жени тука ли стеuser posted image user posted image user posted image ,Беатрис гледам веќе почна да частиш за зет аuser posted image user posted image user posted image Да видиш како сум го дотерала што не му изнакупив туф,туф,туфuser posted image user posted image user posted image .Фала ви на сите на честитките и да ви се враќаат само убави работи.ААА да ви се пофалам и мама се поднови,кошулче едно и елече такво крзнено,ќе го носам во петок па ќе ви ставам слика ќе ме видитеuser posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 1810
20.12.2010 22:36:42   
lukas
ajde da ja vidime i mama natasa..

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1811
20.12.2010 22:37:15   
Beatris
Кажувај што изнакупи и од каде, да купам и јас за шмизличкава user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1812
20.12.2010 22:51:07   
Natuska85
Од Енци-менци имаат попуст ако купиш повеќе од две работи,му купив комплетче горен,долен дел,капче,лигавче и ракавицки,посебно капче едно и чорапчиња неколку пара.ПА бев во џамбо му купив ќебенце, ракавички, две бодиња од кое на едното пишува I love my mammy.user posted image .А и патичиња такви за бебче.user posted image user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 1813
20.12.2010 22:51:32   
lukas
zencinja moi jas odam mm me brka od komp.dodeka ne se stopli e vaka ke se tepame za eden komp.pa utre ke ve citnam...pozzz ....user posted image

Непосредна врска до пораките: 1814
20.12.2010 22:54:56   
Olivia
Dobra nok Lukas

Непосредна врска до пораките: 1815
20.12.2010 22:59:57   
agnes77
добра вечер ... јас сум тука ама со главоблка, денес исто така правам нова кулка ... оваа ќе биде за внука ми за Божиќ (онај на 25. 12.user posted image  ) и немам пуно времена треба да направим уште многу играчки за деца (ај ем сантас лител хелперuser posted image user posted image user posted image )

Непосредна врска до пораките: 1816
20.12.2010 23:05:17   
Olivia

(ај ем сантас лител хелпер )

like like

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 1817
21.12.2010 8:24:02   
arh_diz
Dobro utro Olivia pak bila nokeska dezurna.

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1818
21.12.2010 8:44:18   
Viktori
јас вчера си земав деј офф РР-ја и фејсбук user posted image
со гледав едно 3-4 серии на фокс крајм со Б и Ј, си заспав, мм направил кафе, јас сум отворила очи, сум го испила на две голтки и пак во кома...сабајле станав во 6....а сега сум ко воз да ме прегазил...треба да одам на работа user posted image а не ми се оди user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1819
21.12.2010 8:53:20   
Палешка РР
Добро утро бла-блаџики user posted image

И јас вчера имав деј офф од нет, ама деј он в кујна user posted image се спремам на големо за првиот роденден user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1820
21.12.2010 8:53:58   
Hunny
А јас си земав слободен ден од работаuser posted image . Цела ноќ со температура се расправав и сега одвај стојам на нозе.user posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1821
21.12.2010 8:54:32   
Viktori
Кога е Палешка??? Сега во сабота ќе го славите или сум се помешала нешто??? user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1822
21.12.2010 8:55:22   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Hunny

А јас си земав слободен ден од работаuser posted image . Цела ноќ со температура се расправав и сега одвај стојам на нозе.user posted image

аууу Хани, па што правиш на компјутер... иди одмори малку...

(Одговор на членот Hunny)
Непосредна врска до пораките: 1823
21.12.2010 8:56:24   
Hunny
О ооо па тоа се слатки маки во кујнаuser posted image Нека и е среќен роденденот на user posted image !

Непосредна врска до пораките: 1824
21.12.2010 8:58:32   
Hunny
Не сакам да лежам,научена сум на нога да оздравувам.Пијам чајче,јадам мандаринки и ќе биде подобро.Мора инаку тешко на мене.не смеам да отсуствувам многу .

Непосредна врска до пораките: 1825
Страница:   <<   < Претходна страница  71 72 [73] 74 75   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  71 72 [73] 74 75   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Iminja za bliznaci?
Jana9

Iminja za bliznaci?

Teo i Leo (17%)

Marko i Darko (50%)

Bojan i Borjan (33%)

Ivan i Ilijan (0%)

Број на сите гласови: 6

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!