Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 24.12.2010 21:59:36
Julie1
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie
Јас дефинитивно утре нема да можам да стигнам во 12 часот. Убаво поминете Рингерајки.
Аман бе Џули? Зошто така? Ќе видеше бла бла- дрим тим у живо
Виктори морам да одам утре до кај моите мислев ќе отидам денес но не успеав, а важно ми е одењето. До вечерта ќе се вратам па ако е некој за вечерно дрдорење
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 24.12.2010 22:02:16
Viktori
Не сум јас за у ноќ! Ама од понеделник некој ден ќе надокнадиме. Јас и денес пројдов под РР ама не бев најавена па не му се тупнуваше така, а и бев и со Бобо и со Јана и со Матеја...многу гужва ќе ти направевме.
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 24.12.2010 22:57:24
nadica
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama
Женски убаво да си поминете утре, незаборавна дружба да си напраите, и пратете по некоја сликица на РР!
да ние останатите секако чекаме слики да не не заборавите да не спомнете и да знаете дека да бев во можност ќе дојдев да ве видам пак и да се помуабетам со сите вас во живо
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 25.12.2010 2:18:29
Natuska85
Женски сега се вратив,топ си поминав,само на кратко викам да ве зирнам да не е одложено нешто,ама ок сте гледам .Ајде легнувам па се гледаме утре.Беатрис 11.40 пред антико те чекам.киссс
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 25.12.2010 10:03:31
jovanka
Simona mu vika na Matej kade najde da se razbolis .Ajde ako ima koj da ja donese moze ke ve iznenadi.Pozdrav najubavo da si pominete ah kolku se spremav...nabrzo ke go opravdam ova opravdano otsustvo.
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 25.12.2010 10:24:20
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka
Simona mu vika na Matej kade najde da se razbolis .Ajde ako ima koj da ja donese moze ke ve iznenadi.Pozdrav najubavo da si pominete ah kolku se spremav...nabrzo ke go opravdam ova opravdano otsustvo.
Еј, колку ми е криво дека нема да дојдете! Ама важно Матеј нема повеќе температура. Ајде околу Божиќ може пак на едно кафенце да отидеме, тогаш сигурно ќе биде целосно оздравен.
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 25.12.2010 10:31:03
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka
Simona mu vika na Matej kade najde da se razbolis .
Сега Бобо и Јана се чудат што да правиме... Јованка, јас накај 2 и пол морам да идам накај Аеродром, така да најсериозна сум за Симона. Ако може некој нека ја донесе, а ние ќе ти ја вратиме, да не се малтретирате вие пак.
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 25.12.2010 16:51:24
Viktori
Јас сум онлине за два саати, точно како што се договоривме!!! Се чекавме кај Ченто, пиевме кафе и јадевме пица во Ања. Имаме подарок преубави обетки од Оливиа!!! Супер изненадување за Нова Година! Голем поздрав до Беатрис, Натушка, Оливија, Маца, Џесика, АнаМоли, Лале.... и до Јованка која не поздрави преку жица Жени прекрасни сте!!! Ве сакам најмногу!!!
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 25.12.2010 16:56:03
Maca25
Еве сум и јас, го почитувам договорот да се најдеме на РР за 2 саати. ги легнав децата и сега сум раат. Супер си поминавме, се изнамуабетивме, си добивме најпрекрасни обетки (јас моите успеав да ги ставам, конечно), си се напивме кафе и каснавме пица. Мислам дека јас и Џесика најсреќни бевме, што малце ги одморивме рацете и нозете и седевме на раат , а децата домче.
Со душа чекам пак да ве видам!!!
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.