Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Ново на Рингераја: Дневникот на мама! 20.12.2010 16:46:42
Beatris
Zgodbo poznamo tudi v Sloveniji in veliko nas je, ki pričakujemo, da bosta Janja in mož kmalu starša malih makedonskih deklic
Ова го најдов како превод на google translate - Приказната е позната и во Словенија и многу од нас очекуваат дека Јања и нејзиниот сопруг наскоро ќе бидат родители на малите македонски девојчиња
RE: Ново на Рингераја: Дневникот на мама! 23.12.2010 15:16:14
Anushka
Agnes77, сега те прочитав.... ... ми се иде да го испратам твојот текст во Центарот, кај Министерот, кај, кај сите виновни и одговорни што ти не си со твоите девојчиња. Што тие раснат без вас... ... го молам Бога к о н е ч н о да Ве спои... боли кога се читаат твоите мисли. Колку ли само тебе те боли ова безмилосно чекање... не е фер. Се приклучувам кон коментарите и желбите на другите РР-ки во Новата 2011 да си бидете сите заедно, едно четиричлено семејство. Среќно, комплетно семејство
RE: Ново на Рингераја: Дневникот на мама! 7.1.2011 8:56:05
mami2
Палешка браво за тебе, не за стилот на напишаното кој е беспрекорен, туку за емоциите кои ни ги предаде ова Божиќно утро. Ти благодарам затоа што ја опиша суштината на животот дека домот се саканите а не просторот па макар биле и палати... Имајте многу здравје, љубов и слога во новото гнездо
RE: Ново на Рингераја: Дневникот на мама! 7.1.2011 9:09:37
jovanka
Citam i vulkan na emocii i se prasuvam:Zosto???sekogas koga ja imame radosta vo zivotot mora da ni se najde nekoja prepreka.Preku ovaa prikazna dokaza deka nema nesovladliva prepreka koga preovladuva razumot i ljubovta i sekogas semejstvoto pobeduva!!!
RE: Ново на Рингераја: Дневникот на мама! 7.1.2011 9:57:18
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka:Zosto???sekogas koga ja imame radosta vo zivotot mora da ni se najde nekoja prepreka.Preku ovaa prikazna dokaza deka nema nesovladliva prepreka koga preovladuva razumot i ljubovta i sekogas semejstvoto pobeduva!!!
potpis za paleska
RE: Ново на Рингераја: Дневникот на мама! 7.1.2011 11:50:01
penelopa
Ах Палешка, Палешка уживаш да не расплакуваш...немам зборови ...нешто најискрено, најдлабоко, најчовечко што сум прочитала. Ти благодарам што го сподели со нас