Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Песнички за Божиќ и Нова година 30.11.2010 10:14:59
AnnaMolly RR
Леле не ми текнува ниедна друга песна
А може ли да ми кажете некоја убава мисла за честитање на новогодишните празници? Ќе праќам еден куп честитки, ама не ми текнува што да напишам. Не сакам само Среќна нова 2010 година
RE: Песнички за Божиќ и Нова година 30.11.2010 17:37:10
agnes77
Ако дозволите, една песничка на сло јазик, мислев дека оваа песничка пеем со близначките покрај елка за Божиќ и Нова година ... надежта умира последна ...
Dedek Mraz
Siva kučma, bela brada, topel kožuh, zvrhan koš. Joj, že prišel je med nas stari, dobri dedek Mraz. Joj, že prišel je med nas stari, dobri dedek Mraz.
Rdeče žoge, knjige, zvezki, punčke, sanke in še kaj. Joj, že prišel je med nas stari, dobri dedek Mraz. Joj, že prišel je med nas stari, dobri dedek Mraz.
RE: Песнички за Божиќ и Нова година 1.12.2010 10:42:37
Pepelaska *
Koga posledniot badnik dogoruva slushaj go srceto shto zboruva.Neka srekja niz zhivotot te vodi.SREKJEN
Во новата 2010 ти посакувам: 12 месеци среќа 52 недели забава 365 дена успех 8760 часови здравје 52600 минути уживање 3153600 секунди љубов. Среќна Нова 2011 Година
My wishes for you in year 2011Great start for Jan,Love for Feb,Peace for march,No worries for AprilFun for May,Joy for June to Nov,Happiness for Dec,Have a lucky and wonderful 2011
Zelim da kod tebe tuga nikada ne zaluta, da na vrata tvoga srca prava ljubav zalupa. Da ti se u NOVOJ GODINI - ostvare sve zelje i da ne zaboravis prave prijatelje
Moze ke ti se dopadne nekoja
Pozdrav
RE: Песнички за Божиќ и Нова година 1.12.2010 11:12:41
lukas
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly
А може ли да ми кажете некоја убава мисла за честитање на новогодишните празници? Ќе праќам еден куп честитки, ама не ми текнува што да напишам. Не сакам само Среќна нова 2010 година
ова е убава идеја исто и јас ми кочи ум и незз што да пишам во честитките,мозе ли тука да се пишува и тоа,ако има некои идеа нека напише,и јас имам еден куп за пишување на честитки..позз
RE: Песнички за Божиќ и Нова година 1.12.2010 13:10:15
Pepelaska *
Новогодишна песна
Да сум барем еден Дедо Мраз, па со санка да ви дојдам меѓу вас, баш ќе биде генијално ако тоа биде стварно, сите желби ќе ги исполнам за час, баш ќе биде генијално ако тоа биде стварно.
Ех, да можам да сум снегулка светла, нежна како детска насмевка, па од небо да си летнеш и на дланка да ни светнеш, сон во јаве ќе ви исполнам за час. баш ќе биде генијално ако тоа биде стварно, сите желби ќе ги исполнам за вас
Милион светла нека горат лампиони и балони, стара година ќе мине покрај нас и со новата што иде генијално ќе ни биде, генијалци среќно да ни биде.
10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1
Милион светла нека горат лампиони и балони, стара година ќе мине покрај нас и со новата што иде генијално ќе ни биде, генијалци среќно да ни биде.
Среќна Нова година!!!!
< Поракaта ја уредил Maca25 -- 1.12.2010 15:03:48 >