|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  82 83 [84] 85 86   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување - II дел
23.9.2011 10:46:38   
chery33
zdravo vo sabota odam na punkcija se nadevam deka lesno ke pominam deka ne e nisto strasno pozdrav[/quote]

dafne1 mila tvoe e samo da si se opustis ovie denovi za sabota ic da ne mu se sekiras nisto strasno 10 min rabota e toj den ke si doznaes kolku jk imas i ke im se raduvas i ke mislis za ponataka da bide se ok
ti posakuvam mnogu sreka user posted image user posted image

(Одговор на членот dafne1)
Непосредна врска до пораките: 2076
24.9.2011 17:48:44   
dafne1
deneska mi bese punkcijata mi izvadija 5 jajce kletki se nadevam deka ke zavrsat rabota ako se samo tolku imam bolki vo stomakot do koga ke traat i sakam da prasam vo terapijata sto ja davaat zosto ima tolku mnogu DEKSAZONI tableti za pienje neli oni ne se pijat tolku mnogu pozdrav

(Одговор на членот chery33)
Непосредна врска до пораките: 2077
24.9.2011 18:16:31   
anebebe
dafne srekno mila i bez nervozi i jas imav bolki podolgo vreme posle punkcijata a deksametazonot se prima okolu 7-10 dena ne se sekiraj i jas gi pimav isto pozdravce ii sega uzivaj i mn tecnosti da pies user posted image

Непосредна врска до пораките: 2078
25.9.2011 23:44:45   
Bogdancanka
dafne mila od srce ti posakuvam mnogu uspeh,bolkite za  den ,dva  ke stanat poblagi i ke izceznat,samo zdravje neka bide se vo red seto ova ke bide zaboraveno....ajde mila stiskam palci i od srce ti posakuvam mnogu srekauser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 2079
26.9.2011 20:29:14   
milika
Драги девојки, јас после две неуспешни инсеминации почнав со постапката за инвитро. Ве молам да ми кажете од ваше искуство колку инекции Фостимон (или Пурегон) ви беа потребни? Поздравче и на сите ви посакувам што побрзо да ги видиме двете цртки.

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 2080
26.9.2011 22:10:30   
Bogdancanka
milika mila kaj sekoj pacient e razlicno,seta taa terapija zavisi od toa kako ke se razvivaat jajce kletkite, jas od pocetokot primav po 2 fostimon 8 dena 9-10ti den primav po edna...znaci vkupno 18....ali kako sto napisav na pocetokot kaj sekoj pacient e razlicno...pozz mila stiskame palci za tebe

(Одговор на членот milika)
Непосредна врска до пораките: 2081
26.9.2011 22:23:41   
anebebe
zenicki ajde drzete mi sreka utre e golem den za mene ke se znae dali ke ima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ili ne posto ke proveruvam beta.Isto me interesira dali treba da sum gladna ili toa ne vlijae nisto user posted image

Непосредна врска до пораките: 2082
26.9.2011 23:09:42   
Melanija RR
anebebe не држам,ти ја пуштам цела среќа на светот утре да се израдуваш,заслужи.Чекаме утре да не известиш

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот anebebe)
Непосредна врска до пораките: 2083
26.9.2011 23:41:02   
cece81
Anebebe utre ti prakame mnogu sreka de ne raduvas couser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ajde dragi moi rr-ki ve cekamvo golem broj da se duzime vo drugite temi vrzani so bremenosta pozdrv do site sekoe dobro i sreka da ve prati user posted image user posted image user posted image ....

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 2084
26.9.2011 23:54:03   
pinokio2010
Anebebe, nema vrska dali si gladna ili ne, proverka mozes da napravis bilo koga vo tekot na denot. Ti posakuvam sreka mila, cekame ubavi vesti od tebe i viiiiiiiiisoka beta!user posted image

4 x IUI =0
1.ICSI (02/2011) -:(
2.ICSI (07/2011) -:(
3.ICSI prir.ciklus + FET - :(

(Одговор на членот cece81)
Непосредна врска до пораките: 2085
27.9.2011 11:54:06   
Bogdancanka
Анабебе мила ти стискам палци утре да не израдуваш со позитивен резултатuser posted image user posted image user posted image ајде мила чекаме убава вест...дај боже нека ни се множат ррuser posted image

Непосредна врска до пораките: 2086
27.9.2011 13:51:25   
temjana
анабебе чекаме сите со нетрпение, ајде мила со тебе сме ти ја пуштаме целата среќе user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2087
27.9.2011 14:34:31   
babyhope
Ајде мила сите нестрпливо очекуваме да ни соопштиш дека си user posted image и дека ке уживаш во блажените 9 месеци пред тебе. Чекам радосни вести и ти ја пуштам сета срека на овој свет user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 2088
27.9.2011 14:39:55   
AnnaMolly RR
Анебебе, чекаме добри вести! Сите сме тука и чекаме да ни пишеш да не израдуваш!
user posted image user posted image user posted image

Live and let live

(Одговор на членот babyhope)
Непосредна врска до пораките: 2089
27.9.2011 21:53:20   
anebebe
Nisto zenicki nema nisto negativno beta, no sto e tuka e mn mi e krivo no posle 3-4 mesici odeme pak so zamrznati embrioni pa da se nadevame na podobri rezultatiova bese golema razocruvanje za mene i doziveav mn golem psihicki krah sto neznam kolku vree ke mi bide potrebno da go prebrodam.Falavi na site za podrskata .

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 2090
27.9.2011 23:42:26   
Melanija RR
anebebe баш ми е криво,неможам да кажам дека знам како ти е зошто не сум доживеала,но те разбирам како жена.Одморисе малку пред се психички па со нови сили и позитивни мисли ќе биде.Поздрав 

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 2091
28.9.2011 8:27:59   
Bogdancanka
анебебе мила баш ми е жал,знам колку ти е тешко но само едно можам да ти порачам мила,главата горе со нови сили продолжи со борбата заuser posted image цртки за едноuser posted image вреди да се бориме....user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2092
28.9.2011 16:25:15   
babyhope
anebebe мила, неможам да ти кажам колку ми е жал мила...user posted image Овие денови имаш право да тагуваш и да ја пребродиш болката, ние сме тука со тебе.Сепак една битка е ѕагубена но "војната" мора да ја добиеме. Нема откажување и ѕа 3 или 4 месеци ке си ги видиш долгопосакуваните user posted image user posted image . Те гушкам мила и ѕнај дека ѕаедно сме со тебе user posted image

Непосредна врска до пораките: 2093
28.9.2011 20:21:13   
betti
anebebe nogu mi e zal za ne uspesnoto ivf no nemoj da se razocaruvas beri novi sili eve i jas se vrativ od turcija so prazni race ne mi uspea ivf moi prijatelki no moram da beram novi sili za 2 meseci pak ke odam negativniot rezultat za mene bese eden golem sok uste nemozam da se smiram osekam golema praznina nikako da se smiram sto poveke vreme minuva to a poveke se razocaruvam ke probam uste edna gospod e golem user posted image user posted image

(Одговор на членот babyhope)
Непосредна врска до пораките: 2094
28.9.2011 22:03:27   
dafne1
ej luge mene mi pomina embriotransvero sega lezam no mnogu tesko mi ide po kolku vreme lezite bidejki imam bolki vo grbot moram li non stop da lezam mozeli nekoj da mi kaze zosto imam bolki vo gradite i vo hranoprovodot edvaj goltam mozno li da e od nekoja terapija

(Одговор на членот betti)
Непосредна врска до пораките: 2095
28.9.2011 22:14:54   
bile_r
dafne1 najteska e prvata nedela no ke izdrzes jas lezev prvite 4 dena samo do wc a potoa se dvizev no mnogu malku a se slucuvase i da otidam i do kaj majka mi so kola i tamu normalno miruvav Se ke bide dobro samo pozitivno a i mene me bolese hranoprovodot samo 2 dena i mi pomina Ti posakuvam uspeh

Непосредна врска до пораките: 2096
29.9.2011 13:18:00   
LUBA
Zdravo na site jas sum nova i uste edna so istiot problem kako vas.Pravev prvo in vitro i ete do utre ke mi bide tocno 2nedeli od transverot,no vo glavata imam mnogu nerazjasneti prasanja kako na pr:po transferot kolku vreme lezis na boksot,zosto mislam brzo me stanaa,a i mi dozvolija da odam po mala nuzda,ako ne si bremena od in vitroto dali doaga menstruacija redovno,zosto mene mi kasne 3den,a testot go napraviv na 8den od transferot i mi pokaza negativen moze i rano bese ama posle nego se razocarav i plakav zosto tolku mnogu bev ubedena od site,pa i dr deka ke ostanam bremena e sega edvaj cekam utre da vidam sabajle na testot,pa i na doktor ke odam zosto utre mi se paga tocno 2nedeli,a imam slusnato kaj nekoi zeni ne pokazuvalo na testot i preku krv a na eho se gledale embrioni.POZDRAV DO SITE OD SEGA KE SE DRUZIME I AKO NESTO NEKOJ ZNAE POVEKE ZA MOITE PRASANJA NEKA MI OBJASNI.

(Одговор на членот chery33)
Непосредна врска до пораките: 2097
29.9.2011 14:22:21   
betti
luba dobredojde i ti poskuvam ubava druzba so nas za 8 smi den tie nogu rano za test no bidejki nemas dobieno mn toa e dobar znak daj boze ke si bremena ti derzam sreka da ne iraduvas utre user posted image user posted image

(Одговор на членот LUBA)
Непосредна врска до пораките: 2098
29.9.2011 14:25:20   
betti
dafne 1 so sreka mila jas kolku sto znam 3 dena treba nonstop da se lezi posle normalen zivot samo nesmees teski raboti ta krevas da se umaras naj strogo stres losi misli da bides opustena ovaj sovet mi bese vo turcija

Непосредна врска до пораките: 2099
29.9.2011 22:02:19   
dafne1
ej luge imam mnogu jaki bolki vo gradite i hranoprovodot ne mozam nisto da jadam a 4 dena pominaa od emriotransvero imali nekoj takvo iskustvo da mi pise

Непосредна врска до пораките: 2100
Страница:   <<   < Претходна страница  82 83 [84] 85 86   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  82 83 [84] 85 86   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?