Snowhite RR -> RE: Вон школски(градински) активности (28.9.2014 15:00:31)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010 E sega vo plan mi e da ja zapisam M na tie ritmicki igri,ora i sl.400 den se doplakja dva pati nedelno, se mislev za angliski ama smetam deka ova sega mi e pobitno,posto angliskiot ne i bega,vo prvo odd ke pocnat .. ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy Mihaela, ne se sekavam bas kolkava bese tvojata, ama da ti kazam deka kaj kerka mi vo grupa skoro site deca odea na casovite po angliski, posebno poslednata godina. Sega vo prvo oddelenie mnogu se poznava razlika megju decata koi odele i koi ne odele. Ne znam koe skolo e kaj vas vo gradinka, prasaj roditeli na postari decinja dali se zadovolni, i ako se, pusti ja da odi, zasto 300-400 den se nisto vo sporedba na toa kolku mu znaci na deteto. Baska sto tie casovi ne se klasicni casovi na sedenje na stolce, tuku celo vreme igraat, ucat pesnicki, bojat... taka gi ucat boite, formite, broevite, delovite od teloto... za deca od predskolska sosema dovolno. ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010 ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy Mihaela, ne se sekavam bas kolkava bese tvojata, ama da ti kazam deka kaj kerka mi vo grupa skoro site deca odea na casovite po angliski, posebno poslednata godina. Sega vo prvo oddelenie mnogu se poznava razlika megju decata koi odele i koi ne odele. Ne znam koe skolo e kaj vas vo gradinka, prasaj roditeli na postari decinja dali se zadovolni, i ako se, pusti ja da odi, zasto 300-400 den se nisto vo sporedba na toa kolku mu znaci na deteto. Baska sto tie casovi ne se klasicni casovi na sedenje na stolce, tuku celo vreme igraat, ucat pesnicki, bojat... taka gi ucat boite, formite, broevite, delovite od teloto... za deca od predskolska sosema dovolno. Pa mnogu se dvoumev,mm e za jas ne bar ne ovaa godina,4.5 godini ima M,se dvoumam posto komsikata koja ima povekje iskustvo so ovaa gradinka, za pogolemata kerka kazuvase deka se bas za djabe frleni pari,i deka voopsto ne bila zadovolna..e sega ok sekoe dete si e razlicno moze pa bas na moevo da mu bide interesno,ama se nekako sum sigurna deka do godina ke ja zapisam,posto imame uste dve godinki idenje vo gradinka..
|
|
|
|