|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: страшно
2.4.2012 10:14:03   
Beatris
Грутка ми се направи у градиве додека го читам ова! Страшно! Подобро да не прочитав, кај и да е за некој месец и ние треба да ја примиме....

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 276
2.4.2012 10:19:33   
topce
ИЗВОРНА ПОРАКА: amateuress

а знаете ли дали ќе има некоја акција по повод светскиот ден на аутизмот (2 април) во ск за да се вклучиме? за во битола знам дека организираат нешто, ама иако требаше да одам, изгледа сепак ќе останам во ск.

имаше вчера фудбалски натпревар кој се одржа во осмолетката 11 октомври во Скопје, тоест во салата.
мала дружба, со оглед и на временските услови, ама сепак се даде белег на денот на аутизмот.

(Одговор на членот amateuress)
Непосредна врска до пораките: 277
11.4.2012 16:28:32   
zapce
Навистина срамно и страшно, нема никакви податоци за жената, како е сега и што се случило со плодот
http://kurir.mk/makedonija/crna-hronika/67475-Napadnata-bremena-zena

Ако не сум за себе - кој ќе биде за мене?
Ако сум само за себе - што сум јас?
Ако не сега - кога?

(Одговор на членот topce)
Непосредна врска до пораките: 278
11.4.2012 16:41:47   
Annet
ova ne da e strasno ova e uzasno strasno leleeeeee user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: zapce

Навистина срамно и страшно, нема никакви податоци за жената, како е сега и што се случило со плодот
http://kurir.mk/makedonija/crna-hronika/67475-Napadnata-bremena-zena

(Одговор на членот zapce)
Непосредна врска до пораките: 279
11.4.2012 16:47:16   
Beatris
Сигурно е во ред, инаку одма би напишале за да направат од веста поголема сензација. Какви се ненормални се шетаат у пм....

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 280
11.4.2012 20:22:57   
amateuress
нешто не ми е во ред со хоме-пејџот, како да го наречам, и дури сега ја гледам поракава.
видов на вести за настанот, ама времето какво беше, не можев да одам со бебево, а сакав. ај нареден пат. а и оака секое време е добро време да им се помогне на децата со аутизам, не само на официјалниот ден.
ИЗВОРНА ПОРАКА: topce

ИЗВОРНА ПОРАКА: amateuress

а знаете ли дали ќе има некоја акција по повод светскиот ден на аутизмот (2 април) во ск за да се вклучиме? за во битола знам дека организираат нешто, ама иако требаше да одам, изгледа сепак ќе останам во ск.

имаше вчера фудбалски натпревар кој се одржа во осмолетката 11 октомври во Скопје, тоест во салата.
мала дружба, со оглед и на временските услови, ама сепак се даде белег на денот на аутизмот.

(Одговор на членот topce)
Непосредна врска до пораките: 281
12.4.2012 10:42:54   
Octavia
Прочитав утринава, за жал... user posted image Сега знам дека цел ден ќе ми биде во мисла детенцево. Страшно, пострашно нема...
http://www.jutarnji.hr/drama-u-zagrebu--otac-nosio-bebu-od-bolnice-do-bolnice-dok-se-nije-ugusila-/1021110/

Непосредна врска до пораките: 282
12.4.2012 11:12:23   
Mihaela 2010
Lele cela se voznemiriv,nemozam da se smiram...strasno,greota,dusice malo...Nemam zborovi,Gospod neka ni gu cuva decinjava,od igracka do kade moze da otide rabotava....Posle ova doma moram da skladiram se sto e sitno malo sto moze da se goltne...leleee

(Одговор на членот Octavia)
Непосредна врска до пораките: 283
12.4.2012 11:36:54   
Annet
auu procitajte go ova!!!
http://www.vest.com.mk/default.asp?ItemID=93FE3476D29138409F34AFD8EDAB3205

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 284
13.4.2012 8:50:56   
Luci
Петмина убиени во Скопје
Страотна сообраќајка

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 285
24.4.2012 15:10:54   
Luci
Грозоморно: Маж силувал 75 годишна старица од Македонски Брод
А мажот имал 25 години....ебате мажотuser posted image user posted image user posted image

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 286
29.4.2012 16:23:29   
Viktori

Наместо да и’ бае за да остане бремена, ја силувал

Триесет и четиригодишната жителка на Кратово, која подолго време немала деца, отишла на баење кај М.Г., кој наместо да и’ помогне, ја силувал, соопштува полицијата.
Кратовчанката претходно телефонски закажала термин кај М.Г, по што заедно со две нејзини пријателки заминала кај “бајачот“.

Кога стигнале дома кај пријавениот, откако ги примил, веднаш ја однел оштетената во просторија каде што баел. Тој ја седнал оштетената на стол, ја завртел кон иконите што ги имал и почнал да и’ бае.

Во меѓувреме пријавениот зел еден гердан и истиот го испуштил во градите на пријавителката и почнал да ја бакнува. Истиот момент пријавениот со употреба на сила и ја подигнал блузата, ја искинал и почнал да ја милува по градите.

За тоа време оштетената се обидела да се спротистави, викала помош и се бранела, но била оневозможена бидејќи пријавениот применувал сила.

Набргу потоа, пријавителката успеала да се извлече и излегла од просторијата во ходникот каде што ја пречекале нејзините пријатели.

По наредба на основен јавен обвинител, пријавениот е задржан во просториите на ПС Кочани и по целосно документирање на настанот против него ќе биде поднесена соодветна пријава.

виа Точка

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 287
3.5.2012 0:20:22   
bocence
za vakvi roditeli niedna kazna ne e dovolna
КЛик

< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 3.5.2012 11:17:00 >

Koj ne go razbira tvoeto molcenje,nema da gi razbere ni tvoite zborovi.

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 288
3.5.2012 10:17:18   
sitalia
boze gospode, kerka mi ima 5 meseci. eve ja glam spie do mene. dusicka mala kako moze nekoj da se osmeli da pomisli a ne pa da i napravi nesto. boze gospode baram da se vrati smrtna kazna. za vakvi slucai nisto ne pomaga i nikogas od zatvor da izlezat ni bel den da vidat. dovolno e gnasna nivnata misla kade i da se.

(Одговор на членот bocence)
Непосредна врска до пораките: 289
4.5.2012 15:15:26   
Maca25
Боже господе, зарем е можно ова!?!?!? user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот sitalia)
Непосредна врска до пораките: 290
4.5.2012 15:59:19   
Yummy Mammy
Pokraj toa sto sum zgrozena, seriozno se prasuvam kako e fizicki vozmozno da se zlostavuva tolku malo dete/bebe?!?! Ama ocigledno iskriveniot um ne razmisluva kako i normalniot, on ke si najde nacin user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 291
5.5.2012 13:05:25   
bocence
клик

Koj ne go razbira tvoeto molcenje,nema da gi razbere ni tvoite zborovi.

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 292
12.5.2012 22:14:16   
Natuska85
Е за вакви "луѓе" треба да постои смртна казна

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот bocence)
Непосредна врска до пораките: 293
12.5.2012 22:26:07   
Beatris
Што ти требаше Натушке оваа работа, се испотресов... за оваа е малце смртна казна, не ми се верува што видов, уште па некој и снимал. Ебuser posted image ти ненормалните луѓе! Кој не го гледал ич нека не отвара!!!

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 294
12.5.2012 22:30:05   
Maca25
Јас го видов и намерно не го ставив, да не се испотресете како мене и мм. Значи ми се плачеше и бев бесна во исто време. Најмногу се изнервирав кога видов дека таа кучката добила само 18 месеци затвор. Каменување за неа, па бесилка. А не знам како некој имал срце да го снима сево ова!user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 295
12.5.2012 23:23:18   
Viktori
Со оваа сама у соба да ме остаат да види Заев што е јадење живи луѓе у права смисла на зборот, мамата нејзина ненормална...стомакот ми се испопреврте леле што би и правела ....

< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 12.5.2012 23:24:25 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 296
12.5.2012 23:54:49   
amateuress
леле гадно... како и дава душа бе, колку е мало.

како после ова дете да сака било кого во животот. ова ко рецепт за созадавање социопати и сериски убијци е.

Непосредна врска до пораките: 297
12.5.2012 23:59:18   
amateuress
ама можам да замислам и цела низа на насилни околности што довеле до тоа вака да се однесува некоја жена.
тоа е, у*ран е светов.

бре, ми се згади животот

Непосредна врска до пораките: 298
13.5.2012 0:10:39   
mama_sk
Многу ме вознемири видеото, пострашно нешто не сум гледала до сега... user posted image Зарем вакви луѓе постојат на светов?!?! Сигурно не е психички здрава како и тие што снимаат и гледаат од страна. user posted image
Некои плачат за бебе а некои психопатки ги газат под нозе... Се надевам дека детенцето не е повредено сериозно и дека ќе го сместат во семејство или дом каде ќе добие заслужена љубов, грижа и внимание!

Непосредна врска до пораките: 299
13.5.2012 0:24:45   
lilicka
Значи го гледав виедеово и неможам и неможам да се смирам........уфф овцааа да ми е мене тука ќе и кажам убаво.....мамата нејзина......цццц страшно се вознемиривuser posted image user posted image user posted image user posted image
Некој се моли секој ден да добие вакво златце а некој како оваа го убиваuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mama_sk)
Непосредна врска до пораките: 300
Страница:   <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?