|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  23 24 [25] 26 27   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Cтаница
5.1.2011 16:02:12   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Жении еве ме и мене сега се прибрав,потпишавме преддоговор за станот си ги уплативме нашите пари,сега чекаме 10-15 дена да ни одобрат кредит и клучевите се наши.Но од понеделник можам веќе да одам со мајстори да си мерат они.Незнам некако како се исто да ми е,во збунка сумuser posted image .Ај частам по една чашка црвено вино да ме раздрма и освести малкуuser posted image user posted image user posted image  

Честито Натушке, што поскоро да си го средите станот, да си се преселите и да го дочекате user posted image  во новото домче user posted image user posted image user posted image  

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 601
5.1.2011 16:11:49   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Жении еве ме и мене сега се прибрав,потпишавме преддоговор за станот си ги уплативме нашите пари,сега чекаме 10-15 дена да ни одобрат кредит и клучевите се наши.Но од понеделник можам веќе да одам со мајстори да си мерат они.Незнам некако како се исто да ми е,во збунка сумuser posted image .Ај частам по една чашка црвено вино да ме раздрма и освести малкуuser posted image user posted image user posted image  

Честито Натушке, што поскоро да си го средите станот, да си се преселите и да го дочекате user posted image  во новото домче user posted image user posted image user posted image  

Браво, браво user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 602
5.1.2011 16:19:06   
penelopa
Нема ништо поубаво од свој дом. Честитам Натушка user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 603
5.1.2011 16:20:50   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: Slagjana

Каков кредит ќе земате? Хипотекарен?

Да.

Фала ви на сите да ви се врати тоа што најмногу го посакуватеuser posted image .Ќе уредувам комбинација со крем,кафено и помаранџесто,што мислите?Во канцеларија ја имаме оваа комбинација и убава ми е.Уште се мислам....

< Поракaта ја уредил Natuska85 -- 5.1.2011 16:23:49 >

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Slagjana)
Непосредна врска до пораките: 604
5.1.2011 16:32:56   
Slagjana
Добра е комбинацијата Натушка, само за во спална соба не е. Портокаловата боја дава енергија и во спалната наместо да спиете, ќе ве тера на активност.user posted image Што од друга страна и не е лошо, ама нема да се одморите.

Непосредна врска до пораките: 605
5.1.2011 17:55:35   
Snowhite RR
За во спална идеална комбинација, барем за мене, бордо црвена или темно виолетова како црвено вино некоја таква боја. А за во другите соби, убави ти се тие комбинации, поживи бои во просторот за дневен престој, дури ако ти се вклопува можеш и зелено да вметнеш

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Slagjana)
Непосредна врска до пораките: 606
5.1.2011 18:02:39   
negla
jas vo spalnata soba imam nebesno plava boja , a vo dnevnata i kujnata imam portikaleva so zolta pastelni i dvete!!!

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 607
5.1.2011 18:19:07   
Maca25
Со дискусијата за уредување на домот можете да продолжите тука

Ајде да и помогнеме на Натушка со нејзините комбинации за уредување на новиот стан.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот negla)
Непосредна врска до пораките: 608
5.1.2011 18:47:49   
Natuska85
Фала Мацо за темата,ќе ми биде од огромна помош ајде и јас ќе ставам слики па ќе чекам коментари

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 609
5.1.2011 22:33:36   
Natuska85
Некако штама на станицава вечерва,а?што е работава?Сега ќе ви постирам што најдов по нет,па по ова  мм и девер ми си нарачаа пица сега, а јас палачинка со крем и банана,си се пазамuser posted image user posted image user posted image user posted image

Чоколадо - против ризик од предвремено породување

Чоколадото за 50% го намалува ризикот од предвремено породување. Бремените жени кои најмалку 3 пати неделно јадат чоколадо, можат да го намалат за половина ризикот од предвременото породување, што убива по 1000 бебиња годишно во Велика Британија.
Испитувањата покажуваат дека жените кои редовно јадат чоколадо или пијат топли чоколадни пијалоци, се многу помалку загрозени да се породат порано, отколку жените кои го избегнуваат целосно.
user posted image

Американските научници, кои се автори на студијата објавена во списанието "Annals of Epidemiology", објаснуваат дека  чоколадото е од значителна корист за жените. Научниците тврдат дека придобивките од темното чоколадо се поголеми во споредба со млечното, кое содржи повеќе шеќер.
Минатата година шведски научници открија дека луѓето кои преживеале срцев удар и кои јадат 3 пати неделно чоколадо, го намалуваат за 70% ризикот од смрт како резултат на срцевите заболувања.

Непосредна врска до пораките: 610
5.1.2011 23:01:52   
nadica
нате ова само мм да не го прочита  user posted image  и без тоа се дави во чоколадо ама ако го прочита и мене ќе ме тера да јадам user posted image user posted image user posted image

п.с. грев ли е ако уклучам машина за перење user posted image  имам еден куп алишта за перење а почнуваат празнициuser posted image  

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 611
5.1.2011 23:08:13   
Natuska85
Па можеш да переш мислам уште оваа вечер,па утре и задутре не,така мајка ми ми кажаuser posted image

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 612
5.1.2011 23:10:16   
AnnaMolly RR
Женски, како сте ми?
Јас деновиве имам притисок 150 со 100 и главата ме боли речиси нон стоп. Уште од пораѓање ми се јавија проблеми со висок притисок, само не сум нашла време да одам на лекар, ми рекоа ехо на бубрези да направам. Еве сега мерев и ми е 140 со 100. Малиот не се симнува под 100.

Многу ми е криво што не можам почесто да ве следам деновиве, гледам сум пропуштила доста. Се надевам по празнициве ќе се вратам во нормала и почесто ќе седнувам на компјутер.

Сега го заспав Филип, па одам и јас да одморам малку.
Поздрав до сите, ми недостасува муабетење на форумов.

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 613
5.1.2011 23:10:43   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica

п.с. грев ли е ако уклучам машина за перење user posted image  имам еден куп алишта за перење а почнуваат празнициuser posted image  

Надица, мене ако ме прашуваш секој ден е грев...user posted image user posted image user posted image

Инаку не, не е грев. Не работиш ти, туку машината. user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 614
5.1.2011 23:12:50   
nadica
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

Надица, мене ако ме прашуваш секој ден е грев...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 615
5.1.2011 23:14:41   
Bogdancanka
добар одговор Виктори и јас се мислев дали да вклучам машина...ама сакам нејкам мора многу ми се собраа 

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 616
5.1.2011 23:19:33   
mama26
anamolly luk da jades ziv.sekundarno ke ti e podobro,user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 617
5.1.2011 23:24:30   
Bogdancanka
Ах Анамоли како тоа не си нашла време да одиш на лекар,кога треба да се оди ќе се најде време немој сега да те карам...ајде легни малку одмори сеuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 618
6.1.2011 0:01:54   
Pepelaska *
А сите изгледа сте гледале Survivor, user posted image  е требаше Тони да победи па ама тоа е секој си гласа за свое

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 619
6.1.2011 2:06:30   
Anestis
Steta za Toni Zen, a za peralna samo so ukluciv edna i utre ili kako mu doaga posle koga ke stanam pak ke peram. \Obicno pazam za praznici , a i svekrva mi i majka mi isto, i oni me sovetuvaa deka ima razlicno.Nekoi se za na kolede da se isperat zasto potoa idat mnogu praznici, a nekou namerno ostavaat za Badnik da perat deka e ubav golem den, no toa preku denot....Tuku posle epten nema da moze da se pere i vo nedela e em nedela em S.Stefan....kako i da e koj kako miluva....

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 620
6.1.2011 7:38:21   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly

Женски, како сте ми?
Јас деновиве имам притисок 150 со 100 и главата ме боли речиси нон стоп. Уште од пораѓање ми се јавија проблеми со висок притисок, само не сум нашла време да одам на лекар, ми рекоа ехо на бубрези да направам. Еве сега мерев и ми е 140 со 100. Малиот не се симнува под 100.

user posted image те молам пронаѓи време и оди на лекарuser posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 621
6.1.2011 8:45:52   
mama26
KOLEDE LEDE ,padnalo grede utepalo dede .dede se maci baba go kvaci KOLEDE

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 622
6.1.2011 9:32:39   
Pepelaska *
mama26 gledam nikoj nema site se na kolede izgleda, aj nie da se napieme po edno kafence

user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 623
6.1.2011 9:42:48   
arh_diz
Eve me i mene zenski, i jas ke se napijam kafe so vas.

Биди тоа што си

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 624
6.1.2011 9:44:01   
Pepelaska *
ај наздравје, има снег таму ? овде врне врне

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 625
Страница:   <<   < Претходна страница  23 24 [25] 26 27   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  23 24 [25] 26 27   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?