|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  46 47 [48] 49 50   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Cтаница
19.1.2011 10:17:37   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

Што е ова јас најранобудна денес нема кафе има ракија за Водици

user posted image

Ауу ракија сабајлечки user posted image user posted image user posted image  Фала Палешка, ама за да не почнам да правам осмици и да го опијанам бебето јас ќе почастам кафе. Не за друго, да ве пазиме вас пивнатите ако почнете да се тетеравите user posted image user posted image user posted image
user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1176
19.1.2011 10:24:38   
penelopa
Беатрис ти пиеш кафе, мислам бидејќи си трудничка. Јас 9 месеци не можев да помирисам кафе- одвратно ми бешеuser posted image . Но откага се породив после еден месец пробав и ми се заарниuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1177
19.1.2011 10:27:58   
mama26
user posted image vtor pat primetuvam kako pepelaska te vikaat paleska

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 1178
19.1.2011 11:07:57   
Natuska85
Хелоуу и од мене.Сум се наспала сабајлево,ама синоќа кај 5 се рзбудив незнаете колку ми се јадешеuser posted image .И станав свиткав по едно парче саламче и кашкавал си ги каснавuser posted image user posted image user posted image .Ама после тоа пак неможев да заспијам,цел саат лежев во кревет,незнам што ми беше.Еве јас ќе пијам млеко со несквик па кој е за повелете

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1179
19.1.2011 11:09:51   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

user posted image vtor pat primetuvam kako pepelaska te vikaat paleska

Ауу сега приметив user posted image  Епа уште недорасонет човек седнат на компјутер и тоа ти е user posted image  Извини Пепелашка, ненамерна грешка user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1180
19.1.2011 11:15:46   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa

Беатрис ти пиеш кафе, мислам бидејќи си трудничка. Јас 9 месеци не можев да помирисам кафе- одвратно ми бешеuser posted image . Но откага се породив после еден месец пробав и ми се заарниuser posted image

Пијам обавезно од сабајле, инаку на работа ќе спијам, јас немав никакви проблеми со гадење, лошење и сл. симптоми, плус имам многу низок притисок така што кафе ми е морално, само што ја смалив малку шољата за разлика од порано, од казан во средна шољичка user posted image

Непосредна врска до пораките: 1181
19.1.2011 11:28:44   
*miki mami*
Добро утро
како сте ми денеска....јас лошо добив денес конечно по 11 дена каснење синојка направив 2теста негативни user posted image
си мислев да помине празников па ке закажам на лекар али ништо денес добивuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1182
19.1.2011 11:28:51   
Pepelaska *
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris

[quote
user posted image  Извини Пепелашка, ненамерна грешка user posted image

Нема проблем разбирам нерасонетост што еuser posted image , и јас не пиев кафе првите три месеци ми се гадеше и само спиев исто заради низок притисок спиев по 15 саата user posted image  ама после си пиев кафенце  и пак некогаш лошо ми беше.А инаку од ракијата не давам на трудни хахаха

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 1183
19.1.2011 11:33:22   
*miki mami*
Луѓе, пред година и три месеци престанав да пушам, ама деновиве некако ми се припушува! Ама не сакам!!!
И само си грицкам нешто, те семки, те чипс...
Ќе се направам како слон!

Ана моли јас па си мислам само на мене ми се случува ова усте еден месец една година како не пушам и на мм му викам пред некој ден дај и јас ке запалам една и он нормално не ми даде незнам што ми е а мислев цигари и јас сме се скарале засекогашuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1184
19.1.2011 11:34:48   
Pepelaska *
Беатрис како ти е окото?

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 1185
19.1.2011 11:41:24   
Beatris
Уште ми е вампирско, со црвена белка, инаку освен тоа не чувствувам болка или некаква нелагодност освен кога ќе се погледнам во огледало, треба време да се излечи пукнатиот капилар, не е страшно, ќе помине user posted image

Непосредна врска до пораките: 1186
19.1.2011 13:36:01   
lukas
aj kazete mi nekoj recept za so svezi pecurki za rucek kako so so da gi pravam,imase negde niz rr recept no nemozam da najdam,aj help zenicki...

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Непосредна врска до пораките: 1187
19.1.2011 13:59:55   
Olivia
O Lukas kolku jas sum luda po pecurki da znaes , bidejki ne jadam meso tie mi se zamena za se, recepti ne znam jas pravam od raka sto ke midojde , ama ti mozes pilesko vo bel sos so dinstani pecurki eve na primer da napravis, ili rolovan p srek so kaskaval i pecurki..imam mnogu , so zdravje da si gi jades pecurkite, naredniot pat na rucek da vikas, pozz

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 1188
19.1.2011 14:04:18   
Тања РР
Lukas види тука или тука или прошетај по рецептиве, сигурно ќе најдеш нешто интересно. И јас барам нешто брзо а вкусноuser posted image user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1189
19.1.2011 14:26:19   
Natuska85
Лукас и јас ќе правам денес пилешко си печурки и бешамел сос,порано многу го јадевме сега оддамна не сум направила.Ако сакаш да ти пишам во рецепти ако не смисли до сега нешто

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 1190
19.1.2011 14:42:51   
lukas
sega duri ve citam se ranevme so mazeto,izvadov stek pa planiram da go ispohovam  a pecurkite da gi isprzam taka so malku slaninka,ama za taka imam jadeno mislev nesto novicko da probam ako ne ti e macno natuska pisi mi...pozz

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1191
19.1.2011 15:02:42   
Natuska85
Еве Лукас повели тука рецептот.Јас ставив и компирчиња да испечам во рерна

Непосредна врска до пораките: 1192
19.1.2011 15:08:34   
lukas
fala natushka...pozzzuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1193
19.1.2011 15:41:13   
Тања РР
И јас го направив истиот рецепт за денесuser posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 1194
19.1.2011 15:50:41   
Natuska85
Ние само што се најадовме,мммм,вкусно беше.Сега десертче еден ред чоколадо најлепше желје со млечно полнење,омилено ми е.Еве и за вас

user posted image

< Поракaта ја уредил Natuska85 -- 19.1.2011 15:52:29 >

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 1195
19.1.2011 16:10:38   
AnnaMolly RR
Леле, луѓе, од сабајле како што станав од спиење имам страшни болки во долниот дел од стомакот, почнуваат од лева страна па се шират на десно.
И кога ќе се исправам ме боли повеќе отколку ако седам.

Дали сум настинала, којзнае што ќе да е, ама многу ме боли.

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1196
19.1.2011 20:55:36   
Pepelaska *
АнаМоли пробај со чај од нане топол

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1197
19.1.2011 22:43:59   
Natuska85
Женски многу сум уплашена,последниве неколку дена си го осеќам забрзан пулсот и денес си мерев притисок 145 до 90,многу никогаш сум немала толкав притисок.Се јавив кај докторот ми кажа бедоксин да се напијам.Ама не ми се смирува.Сега читав во темата крвен притисок ,се трудам да се смирам колку можам,ама не е лесно.Утре ќе одам до докторот да видам да ми даде нешто.Колку е лесно на друг да збориш да се смири и само позитивни мисли да има,а кога треба да ги примениш на себе.......

Непосредна врска до пораките: 1198
19.1.2011 22:49:14   
Olivia
Колку е лесно на друг да збориш да се смири и само позитивни мисли да има,а кога треба да ги примениш на себе.......

potpis

Natuske nemoj da panicis izmeri pritisok uste ednas i samo smireno nema mesto za panika, probaj da si legnes i nemoj da pies mnogu tecnosti sega pred nankanje, te guskamuser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 1199
19.1.2011 22:50:15   
Maca25
Натушке напиј се топло чајче од камилица, гушни си го мт и одмарај. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1200
Страница:   <<   < Претходна страница  46 47 [48] 49 50   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  46 47 [48] 49 50   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?